1 In Lifestyle/ Looks

Outfit of the day: Cute creepers

outfit-cute-creepers
Vorige week maakte ik nog een post over hoe ik creepers, platform schoenen, moest combineren. Ik had geen idee, maar met alle foto’s die ik vond, raakte ik meteen geinspireerd! Deze outfit kwam als eerste in mij op toen ik alles bekeek. Ik vind hem best geslaagd! Maar ik zal zeker verder gaan met het kijken naar andere kledingstukken die ik bij deze schoenen kan dragen. Helaas zit mijn riempje een beetje raar op de foto, sorry!


Een heel schattig off-white jurkje van de H&M. Deze kocht ik 1 of 2 jaar geleden en eigenlijk is hij een maat te klein, en hierdoor een beetje kort. Maar hij staat hier wel heel leuk bij! Doordat de schoenen vrij grof zijn maakt het jurkje de gehele outfit iets minder hard. Contrasterende kledingstukken zijn perfect bij deze schoenen. Als je alles heel zwart gaat combineren word het al snel te veel van het goede.
 

En de schoenen! Love them! Ze lopen trouwens echt super comfortabel! Excuses voor de outfit shots, dit is de eerste keer dat ik dit echt doe! Maar ik hoop dat jullie het wel leuk vinden om te kijken.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Kemangi
  5 januari 2015 at 20:31

  Hoooi!
  Creepers zijn echt supertof! Wil ze zelf ook graag maar heb nergens neppe of goedkope kunnen vinden (vind ze een beetje te duur). Hoe hoog zijn jouw zolen??
  X

 • Leave a Reply