0 In Lifestyle/ Looks

Outfit of the day: Nikes Stefan Janoski

outfit-nike-stefan-janoski
Dus, ik heb nieuwe schoenen! Als je mij op instagram volgt heb je ze waarschijnlijk al gezien. Maar ik ben er super blij mee! Meestal draag ik mijn Converse All Stars of Vans. Maar ik begon Nike ook wel erg leuk te vinden en besloot eens een paar aan te schaffen. Ik koos voor deze skateboard schoenen van Stefan Janoski.

Ze zijn gedeeltelijk van suede, wat ik echt heel mooi vind voor schoenen. Wel moet je ze goed inspuiten voor gebruik, anders word het snel lelijk. (Wat ik stiekem pas ga doen na het schrijven van dit artikel, haha) Je hebt verschillende stijlen van dit type schoen, maar ik koos voor dit prachtige rode exemplaar. Mijn lievelingskleur!

Het leek mij wel leuk om daar een outfit bij te zoeken. Ik koos voor deze zwarte broek. Dit was voorheen een roze broek, maar aangezien daar opeens een blauwe (?) vlek op was ontstaan na het wassen, heb ik hem laatst zwart geverfd. De broek heeft ook een soort suede achtige finish. Hierdoor lijkt de broek soms meer grijzer dan zwart in verschillende soorten licht inval. Wat ik persoonlijk wel erg grappig vind.

De blauw/wit gestreepte tanktop kon ik niet in mijn kast laten liggen. Dit is echt mijn favoriete item de afgelopen maand. Deze kocht ik bij Hema in de sale. Na een week heb ik ook nog een andere kleur aangeschaft omdat hij zo lekker zit!

Wat ik ook wel erg mooi vind aan deze schoenen is dat ze leren veters hebben. Ze zijn wat lastiger te strikken, maar dit staat zo veel mooier dan gewoon simpele saaie veters. En het reliëf aan de zijkant is ook echt prachtig. Dat maakt deze schoenen toch wel uniek vind ik.

Ik kocht ze bij Revert95, maar daar zijn ze al bijna uitverkocht. Je kunt ze ook bij andere webshops eventueel nog krijgen als je goed zoekt :)

Heb jij Nikes in jouw schoenen collectie?

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply