0 In Lifestyle/ Nailart

Nailart: Shimmer gradient

IMG_0578-1
Deze nailart was echt heel lastig om mooi op de foto te krijgen. De kleuren wilden zich maar niet mooi laten zien! En ook leken de glitters heel wazig op veel foto’s. In het echt is hij super mooi! Ik heb deze nailart gemaakt met 2 simpele topcoats op een zwarte basis. Dit heb ik gemaakt met een make-up sponsje. En wauw, wat was dat een ontdekking! Dit soort shimmery topcoats ga ik vaker met een sponsje aanbrengen. Dag dikke lagen doorzichtige lak, hallo mega veel shimmer! Bij deze nailart heb ik maar 1 laagje aangebracht. En meestal had ik wel meerdere laagjes nodig met het kwastje om dit te bereiken!

IMG_0600-1
 
IMG_0602-1
 
IMG_0615-1
De lakjes die ik gebruikt heb, van links naar rechts:
Rimmel – 080 Black Cab
Catrice – C07 ¿Holo Qué Tal?!
Catrice – C06 Godfather Of Pearl

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply