1 In Lifestyle/ Nailart

Nailart | Rocking glitter

nailart rocking glitter
Nadat ik zaterdag wat nagellakjes had geswatched, kreeg ik opeens een idee voor een nieuwe nailart! En hij is echt super simpel om te maken. Ik vind hem zelf echt heel mooi. Iets wat ik vroeger vooral veel zou dragen denk ik, in mijn gothic periode haha. Maar toch vind ik hem ook wel stoer voor nu. You will be rocking glitter!

NAGELLAK GEBRUIKT

+ Basecoat – Essence
+ 080 Black Cab – Rimmel
+ 554 Gold – GOSH
+ 001 Rock Muse topcoat – NYC

 
Ik heb de gouden gradient gemaakt door m’n kwastje heel goed af te vegen aan het flesje. Eigenlijk totdat je denkt dat er niks meer aan je kwastje zit. Dit heb ik daarna van boven tot het midden van m’n nagel random gelakt. Dan krijg je dit grappige effect! Daar overheen heb ik 1 laagje van de NYC lak gedaan. Dit is een smoky lakje. Dus een super licht dekkende zwarte lak met glitters erin. Super mooi!

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Paulina
    20 mei 2013 at 15:47

    Cute :)

  • Leave a Reply