1 In Nailart

Nailart: Rocking glitter

IMG_8170-1
Nadat ik zaterdag wat nagellakjes had geswatched, kreeg ik opeens een idee voor een nieuwe nailart! En hij is echt super simpel om te maken. Ik vind hem zelf echt heel mooi. Iets wat ik vroeger vooral veel zou dragen denk ik, in mijn gothic periode haha. Maar toch vind ik hem ook wel stoer voor nu. Vooral nu het weer ook niet echt mooi is vind ik deze nailart wel kunnen.

IMG_8176-1
De nagellakjes die ik heb gebruikt zijn eigenlijk lakjes die ik niet veel opdoe.
Een basecoat van Essence, deze doe ik wel altijd op natuurlijk.
Rimmel – 080 Black Cab
GOSH – 554 Gold
NYC – 001 Rock Muse topcoat

Ik heb de gouden gradient gemaakt door m’n kwastje heel goed af te vegen aan het flesje. Eigenlijk totdat je denkt dat er niks meer aan je kwastje zit. Dit heb ik daarna van boven tot het midden van m’n nagel random gelakt. Dan krijg je dit grappige effect! Daar overheen heb ik 1 laagje van de NYC lak gedaan. Dit is een smoky lakje. Dus een super licht dekkende zwarte lak met glitters erin. Super mooi!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Paulina
    20 mei 2013 at 15:47

    Cute :)

  • Leave a Reply