1 In Lifestyle/ Nailart

Nailart: Raspberry Pie

IMG_9457-1
Een simpele nailart vandaag, die ik niet super gelukt vind. Maar toch wel een plaatsje hier verdiend. Dit is een van mijn favoriete kleurtjes. Hij dekt in 1 laagje, en het is een combinatie van roze en rood. Ook ben ik dol op glitter nagellak. Ik probeerde hier een gradient uit, maar dit is niet optimaal gelukt. Bij mijn pink heb ik perongeluk de hele nagel gelakt. Maargoed, toch is hij wel lekker vrolijk!

IMG_9462-1
Shiny! En een mini strikje op mijn middelvinger.
 
IMG_9464-1
Ik heb als basis Catrice – Raspberry Fields Forever gebruikt. Daarover heen een glitter lak van de Hema. En voor de strikjes een nailart pakketje van Essence.
 
Wat vinden jullie leuk nailarts?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Charlotte
    24 juni 2013 at 14:28

    Ook al vind je hem niet super het is toch aardig gelukt :)

  • Leave a Reply