3 In Lifestyle/ Nailart

Nailart: Ocean waves

ocean waves
Lekker simpel deze ocean waves! De laatste tijd zag ik dit kleurtje van Chanel veel voorbij komen op vele blogs. Maar dit zelfde kleurtje heb ik ook, alleen dan van GOSH. Ik heb hem hiervoor al eens van Miss Sporty gehad, maar die ging heel snel op. Omdat ik zo dol ben op dit kleurtje werd het wel weer tijd om hem uit de kast te halen.

Duochrome kleurtjes zijn trouwens sowieso weer helemaal in, het liefst niet alleen je nagels. Maar ook je agenda, potloden, make-up kwasten en allerlei accessoires in huis. Meestal zie je de zilvere duochrome voorbij komen, maar ik vind deze turquoise variant zelf wel erg mooi.

IMG_9950-1
En ik ben dol op glitters! Ik heb de GOSH lak als basis gebruikt en de Essence topcoat over mijn ringvinger nagel helemaal gebruikt. Op de overige nagels alleen wat op de tips.

NAGELLAK GEBRUIKT

+ 540 Ocean – GOSH
+ Glorious Aquarius – Essence

 

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Angelique
  16 juli 2013 at 06:05

  Prachtige lak en leuk gedaan met de topcoat op de ene vinger

 • Reply
  Beautydagboek
  16 juli 2013 at 12:15

  Wat een mooie nagels! Ik hou enorm van turquoise en glitter, dus perfect!

  • Reply
   Monique Vring
   16 juli 2013 at 14:38

   Dank je wel!

  Leave a Reply