2 In Nailart

Nailart: Mushroom dots

IMG_7334-1
Het is een hele poos geleden dat ik een nailart heb gepost. Ik was de laatste tijd niet meer zo met nagellak bezig. Mijn nagels begonnen te spleiten en waren gewoon in een slechte conditie. Dus ik heb al een hele poos geen nagellak meer opgehad. Maar het werd nu wel weer eens tijd!

Ik ben de laatste tijd helemaal into polkadots en rood. Rood is sowieso een heel flatterende kleur bij mij. En de polkadots maken alles nog net iets leuker.
 
IMG_7343-1
Als basis en topcoat heb ik Maximum Growth van Sally Hansen gebruikt, de rode kleur is She’s Pampered van Essie en voor de witte stippen heb ik een lakje van Hema gebruikt.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Saskia
  10 januari 2014 at 19:35

  Super schattig! Erg leuk gedaan!

  • Reply
   Monique
   10 januari 2014 at 22:59

   Dank je! (:

  Leave a Reply