1 In Lifestyle/ Nailart

Nailart | Into the woods

Nailart | Into The Woods
Ik ben ook deze keer weer lekker met de dottingtool aan de gang geweest! Eens met kleurtjes die ik niet zo veel draag, groen. Ik vind hem wel erg grappig geworden. In het schemerlicht lijkt het net alsof het donkergroene stipjes zijn op een blauwe basis. Maar in het licht zie je toch echt wel de lichtgroene stipjes. Een mysterieus bos, into the woods!


Elk kleurtje heeft een lichte glitter of shimmer erin zitten. Erg mooi! Het kleurtje van Essie een van mijn favorieten, deze zou ik elke dag wel kunnen dragen. Maar ik heb nog zo veel lakjes op uit te proberen!


Normaal ik gebruik ik geen groene nagellak, groen vind ik niet zo mooi staan bij mijzelf. Maar zo in combinatie met de blauwe achtergrond en de groen meer als detail vind ik het super leuk staan!
 

NAGELLAK GEBRUIKT

+ 219A Bikini So Teeny – Essie
+ 240 Sold Out For Ever – Catrice
+ 36 Mint Me Up – Catrice
+ 35 Petrolpolitan – Catrice

 

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Annabel
    11 juni 2013 at 00:26

    Leuke nail art! :D

  • Leave a Reply