2 In Nailart

Nailart: Glitter gradient

IMG_5825-1
Ik vind nailart toch nog vrij lastig. Ik ben dol op nagellak, maar nailart is toch niet helemaal mijn ding. Veel te veel priegelwerk haha! Toch vind ik het wel leuk om soms iets leuks te maken. Deze nailart ziet er nog vrij makkelijk uit, en dat is hij gelukkig ook! Dit kun je echt met elk soort kleur doen, perfect voor elk seizoen. Helaas is mijn pink nagel wel een beetje mislukt. Ik wilde nog iets anders proberen, haha.

IMG_5837-1
 
IMG_5818-1
De lakjes die ik heb gebruikt zijn:
Catrice – Blossom Me Blossom You (Eve in Bloom LE)
Essie – Beyond Crazy
 
Zijn jullie goed in nailart? Of begin je daar al niet eens aan?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Nikki
  12 november 2013 at 00:00

  Ik laat het meestal doen:)

  • Reply
   Monique Vring
   12 november 2013 at 00:04

   Dat kan natuurlijk ook! Is het meteen perfect (:

  Leave a Reply