0 In Lifestyle/ Nailart

Nailart | French Manicure

nailart-french-manicure
Ik vind deze zo leuk om te maken! Ik heb al eens eerder een french manicure gemaakt, en ik moet eerlijk zeggen dat die eerste wat beter was gelukt. Maar ik vind dit altijd zo verzorgd en netjes eruit zien! En ook helemaal niet zo lastig om te maken!


Ik heb hiervoor speciale stickers gebruikt. Deze kun je via ebay voor 1 dollar kopen en dan heb je 4 velletjes met daarop zeker genoeg voor 2 a 3 keer! Deze zijn een beetje rond en hierdoor passen ze mooi op je nagels. Het is wel eventjes oefenen, maar als je het eenmaal door hebt, dan zijn ze echt makkelijk te gebruiken. Ik heb ook een witte Hema lak gebruikt die super fijn is! Want deze dekt al in 1 laagje!

NAGELLAK GEBRUIKT

+ Witte lak – Hema
+ Pro white rosé – Essence
+ High shine and quick dry – Catrice

 
Om de rest van mijn nagels wat rozer te maken heb ik een lakje van Essence gebruikt. Echt een van mijn favorieten hiervoor! Hij maakt mijn nagels meteen een stuk frisser en ze lijken heel veel verzorgder dan als ik het niet draag. En hij is ook nog eens lekker budgetproof. En als laatste heb ik nog een glanzende topcoat van Catrice er over heen gedaan om het geheel af te maken.

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply