0 In Nailart

Nailart: French Manicure

IMG_7913-1
Ik vind deze zo leuk om te maken! Ik heb al eens eerder een french manicure gemaakt, en ik moet eerlijk zeggen dat die eerste wat beter was gelukt. Maar ik vind dit altijd zo verzorgd en netjes eruit zien! En ook helemaal niet zo lastig om te maken!

IMG_7904-1
Ik heb hiervoor speciale stickers gebruikt. Deze kun je via ebay voor 1 dollar kopen en dan heb je 4 velletjes met daarop zeker genoeg voor 2 a 3 keer! Deze zijn een beetje rond en hierdoor passen ze mooi op je nagels. Ik heb ook een witte Hema lak gebruikt die super fijn is! Want deze dekt al in 1 laagje!
Om de rest van mijn nagels wat rozer te maken heb ik een lakje van Essence gebruikt. Echt een van mijn favorieten hiervoor! Als topcoat heb ik de high shine & quick dry van Catrice gebruikt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply