Nailart: Cute and sunny

3 juni 2013

IMG_8905-1
Lieve bloempjes op een pastel gele achtergrond. Love it! Ik had zin in een wat simpelere nailart, dus ik heb deze keer stickers gebruikt. Deze bloemen komen bij de Zeeman vandaan. Maar ik zal ze daar niet nog eens halen, ze scheurden snel en waren lastig van het plastic af te krijgen. Maar toch vind ik deze wel echt heel lief!

IMG_8907-1
Ik heb weer de standaard basecoat van Essence gebruikt. En als basis de LE lak van Catrice, C04 Vanilla Love. Een simpel lakje, maar hij voelt zo zomers! Voor de stipjes heb ik de MIYO mini drops gebruikt in een roze kleur met gouden glitters. De stickers komen van de Zeeman, en als laatste een topcoat van Catrice.

Wat vinden jullie van deze nailart?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Angelique 4 juni 2013 at 04:06

  Leuke nailart!

  • Reply Monique Vring 4 juni 2013 at 08:55

   Dank je!!

 • Reply Jhemyla 4 juni 2013 at 10:05

  Woww super mooi!

 • Reply Fleur 4 juni 2013 at 19:01

  Wat een mooie simpele nailart!
  De nagelstickers maken hem helemaal af, leuk!

 • Leave a Reply