0 In Lifestyle/ Nailart

Nailart: At the end of the rainbow

IMG_0543-1
Kleurtjes! Ze zijn perfect voor de zomer! Vroeger moest van mij het liefst alles felgekleurd zijn, en dan ook nog het liefste alle kleurtjes door elkaar. En dit bedoel ik dan ook echt met alles! Een roze broek, groene schoenen, blauw shirt, roze en paars in mijn haar. En dan qua accesoires alle kleuren van de regenboog, tientallen armbandjes, oorringen met regenboog strijkkralen eromheen. En natuurlijk konden mijn nagels niet uitblijven. Dit brengt mij wel een beetje terug naar die jaren!

IMG_0560-1

NAGELLAK GEBRUIKT

De kleurtjes die ik heb gebruikt, van links naar rechts:
Catrice – 060 Bloody Mary To Go
Catrice – 03 Papa Don’t Peach
Etos – Long Lasting Geel
Catrice – 36 Mint Me Up
Catrice – 15 Denim Moore
Catrice – C06 On The Bright Side Of Life (LE)
Miyo – 30 Raspberry

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply