0 In Geen categorie

My favorite music: Juli

uub
Het lijkt mij wel leuk om mijn muziek met jullie te delen! Niet iedereen zal dit allemaal leuk vinden, maar misschien zit er iets tussen wat jullie nog niet kennen en ook wel gaan luisteren! Have fun!


Karmin – Hello
Een van mijn favoriete nummers van de laatste tijd. Deze heb ik ook echt heel vaak op repeat geluisterd! Ik vind de videoclip wel erg slecht trouwens. Het idee is leuk, maar ze zingt “konniciwa”, wat japans is, en de videoclip word gefilmd in China. Ook zie je duidelijk dat het gesponsord word door een paar merken aangezien deze duidelijk in beeld komen. Maar wel echt een liedje waar ik vrolijk van word!
 

The Spill Canvas – Our Song
Dit is een band wat ik een aantal jaar geleden veel heb geluisterd. Ik heb het laatst weer herontdekt en vind dit nummer super mooi! Deze band is niet zo heel bekend, maar heeft toch wel een aantal nummers. Dit vind ik wel fijne soft-rock om te luisteren terwijl ik lekker met make-up bezig ben bijvoorbeeld. Ook hier snap ik niks van de videoclip trouwens, waarom zo slecht als het ook goed kan!
 

Katy Perry – Last Friday Night
Een heel bekend nummer van Katy Perry. Ik vind de clip heel grappig en de muziek is ook heel vrolijk om naar te luisteren. Ik vind Katy Perry heel leuk om naar te luisteren. Fijne stem en lekker om mee te zingen!
 

A Cursive Memory – Ciao Bella
Weer een wat onbekendere band. En zo lekker vrolijk weer! Misschien komt dat door het weer, haha! De rest van hun muziek is trouwens wel heel verschillend. Dus lekker veel afwisseling tussen de nummers! Daardoor blijf ik maar luisteren, maar als deze langs komt op de cd dan word ik extra vrolijk!
 

Paramore – The Only Exception
Paramore is eigenlijk een band met meestal wat drukkere nummers. Daarom vind ik deze extra mooi. Een rustig nummer met een mooi verhaal erin. Ik heb hier ook al vaak om moeten huilen. Hij blijft gewoon echt heel mooi.

No Comments

Leave a Reply