0 In Fotografie/ Personal

Mijn vakantie in Schotland: Februari 2014

IMG_8016-1
Ik was laatst samen met mijn vriend een weekje naar Schotland. Zijn vader is schots, en mijn vriend heeft daar dus wat familie wonen. Elk jaar gaan wij toch zeker wel 2 keer heen, super leuk! We verblijven altijd bij zijn opa. Hij is al oud maar woont nog op zichzelf. Dus wij blijven daar dan altijd om hem een beetje te verzorgen en natuurlijk omdat het heel gezellig is!

Ondanks dat we nu al 6 keer in Schotland zijn geweest, blijven we ons verbazen over hoe mooi dit land is. De eerste paar keer bleven we wel een beetje in de buurt. We gingen wat musea langs in Glasgow en Clydebank, waar wij verblijven. Hier kun je jezelf eigenlijk al weken lang vermaken. En we zijn hier ook zeker nog niet op uitgekeken!
 
Maar toch proberen we nu ook wat verder in Schotland nieuwe dingen te ontdekken. Vorig jaar in augustus zijn we bijvoorbeeld voor het eerst in Edinburgh geweest. Deze keer gingen we naar Dundee. In de twee uur durende treinreis kwamen we prachtige landschappen tegen.
 
In dit artikel laat ik wat van mijn foto’s zien die ik in Schotland heb gemaakt die week.
 
IMG_7918-1
Ik vind vliegen altijd spannend, en soms voel ik me er ook een beetje rot van. Die druk die je voelt de hele tijd. Maar het uitzicht maakt het altijd weer helemaal goed. Ik reserveer altijd een plekje bij het raam!
 
IMG_7920-1
Dit had ik nog nooit in het vliegtuig gezien. Handige schermpjes met informatie erop! Ook kon je een wereldkaart zien met daarop de route die wij vlogen. Echt super interessant.
 
IMG_7927-1
Grote wandeling maken richting een berg waar we altijd tegenop kijken. Kom je toch ook weer mooie nieuwe plekjes tegen!
 
IMG_7929-1
Het uitzicht halverwege de wandeling.
 
IMG_7942-1
Gewoon een artistieke foto.
 
IMG_7948-1
Het begon te regenen, en vond dit toch wel een mooi plaatje. Ik probeer nu wat meer nieuwe dingen met mijn camera, hij kan zoveel!
 
IMG_7950-1
En bovenop de berg, nouja, niet helemaal. We konden nog hoger gaan. Maar omdat we door weilanden moesten lopen in onze dunne sneakers, werd het niks. Het was te drassig door de regen.
 
IMG_7959-1
Mooi watervalletje op de terugweg.
 
IMG_7967-1
In Glasgow heb je altijd leuke artiesten in de straten. Deze band klonk toch wel typisch schots. Super leuk!
 
IMG_7969
In Nederland gaan we niet zo veel naar cafe’s om zomaar wat te drinken, in Schotland doen we bijna niet anders. Zo gezellig!
 
IMG_7973-1
Ons uitzicht elke ochtend. Het was s’ochtends altijd super mooi weer met een zonnetje.
 
IMG_7975-1
En nu een rijtje foto’s geschoten vanuit de trein. Pretty!
 
IMG_7990-1
 
IMG_7994-1
 
IMG_7997-1
 
IMG_8001-1
 
IMG_8002-1
 
IMG_8016-1
 
IMG_8034-1
 
Wat is jullie favoriete vakantieland?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply