Swatches: Mijn lipsticks en glosses

13 februari 2013

IMG_6788-1

Ik heb niet veel lipsticks en lipglosses, maar de paar die ik heb gebruik ik wel vaker! Dus de lipsticks die ik op de foto hier heb gezet zien er ook niet heel mooi meer uit aangezien ik ze al vaker op heb gedaan. Ik hou echt zo erg van rode lipsticks en glosses, ze staan altijd elegant en je kan de kleur eigenlijk bij vrijwel alles dragen.

IMG_6869-1

De eerste lipstick zit in een huls zonder opdruk, dit was mijn allereerste lipstick ooit. Deze heb ik gekocht samen met mijn moeder bij een ladiesnight met allemaal kraampjes. Het is een lipstick van Rob Peetoom en hij kostte me toen zo’n 6 euro.

De tweede lipstick is van Nivea, ook deze heeft geen opdruk, maar het logo van Nivea zit wel boven in de dop. Ik wist eerst niet zeker of ik deze wel wilde kopen aangezien hij me wel erg rood leek, maar wilde het toch proberen. En ik heb er geen spijt van gehad! Toch heb ik hem niet heel vaak op omdat ik bang ben dat ik hem snel uitsmeer. Deze was rond de 3 á 4 euro bij de Big Bazaar.

IMG_6871-1

Rimmel Apocalyps, je hoort er nu heel veel over op alle beautyblogs! Ook ik had ze gezien en vond ze mooi! Toch, toen ik in de winkel stond, twijfelde ik even. Ik ben altijd erg uit op de goedkopere merken, aangezien ik die gewoon beter kan betalen. Maar deze kon ik na t testen toch eigenlijk niet laten liggen. Dit is mijn eerste felroze lipstick/gloss. Ik hem hem in de kleur Stellar. Ik kocht hem voor 8,99 in de sale bij Kruidvat!

En dan de 2 glosjes van Nivea, deze heb ik bij de action gekocht voor zo’n 2 euro per stuk. Ik weet niet meer hoe duur hij precies was. Maar iniedergeval wel goedkoop! Er lagen 3 kleuren in de bak, en heb deze twee eruit gehaald, de ander was een nude kleur, maar dat is niet aan mij besteed. Ik draag ze niet vaak, maar ze voelen wel fijn aan en staan mooi!

IMG_6853-1

Op een rij, van links naar rechts. Rob Peetoom, Nivea, Rimmel, Nivea, Nivea.

 

>IMG_6860-1

De zwarte huls is van Catrice, deze kocht ik voor 1 euro in de uitverkoop bakken bij de Kruidvat. Dit is Revel The Red van de SpectaculART limited edition. De kleur is alleen niet rood, maar meer een beetje donkerroze. Ik had een felle kleur verwacht op m’n lippen, maar hij bleek redelijk transparant te zijn! Hij is wel lekker zacht en is makkelijk op te brengen, zelfs zonder spiegeltje.

En dan de Ultimate Lipglow in de glanzende verpakking van Catrice. Ik had al wat verhalen gehoord over deze stick. En was zo benieuwd, dat ik hem meteen heb gekocht! Wel vond ik het maar een rare kleur, beetje doorzichtig en oranje. Maar hij valt vrij roze uit! Bij iedereen geeft deze lipstick een andere kleur. Wel vind ik hem vrij stroef met opbrengen en m’n lippen drogen een beetje uit, maar verder een hele fijne lipstick. Ik denk dat ik deze heb gehaald voor ongeveer 4,50 euro.

IMG_6863-1

Toen ik de liquid liptint van Catrice zag wist ik niet wat ik moest verwachten, want ik had er nog nooit van gehoord! Het leek me heel apart dat je hem kon opbouwen en zo een kleur kon krijgen die je wilde. Ik vind hem echt HEEL lekker ruiken, maar ook zeker smaken! Hij smaakt echt lekker zoet, dit is wel vervelend, want de kleur is er op deze manier snel af, haha ;) Wel vind ik dat je snel een aparte streep krijgt op je lippen als je hem op bepaalde plaatsen maar wilt opbouwen. Maar verder een prima liptint. Deze was ongeveer 4 euro?

En de Essence Twilight lipgloss. Ik wilde zo graag voor de nagellakjes gaan bij deze limited edition! Alleen kon ik pas na een week naar de winkel en waren helaas alle schappen al helemaal leeg in bijna alle winkels! Tot ik na 5 winkels een half vol schap tegenkwam! Helaas geen nagellakjes, maar wel deze lipgloss, ik twijfelde eerst, aangezien ik niet zo’n lipgloss fan ben, maar heb hem toch gehaald. Erg blij mee, het is een aparte rode tint! Ik heb deze voor ongeveer 3 euro gekocht.

IMG_6851-1

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply