Mijn iPod apps

16 juni 2013

IMG_9245-1
Het leek mij wel leuk om te laten zien welke apps ik op mijn iPod heb staan, want dit heb ik ook bij een aantal anderen gezien, en vond dit toch wel leuk om te zien! Ik heb trouwens geen smartphone, dus vandaar dat ik dit op mijn iPod laat zien. (Lekker ouderwets he, zo zonder smartphone, haha!). Het is al heel wat dat ik een iPod heb gekocht!

IMG_9248-1frg
Op het eerste schermpje heb ik de dingen staan die ik vrij veel gebruik. Facebook, Facebook messenger, Twitter, Tumblr (gebruik ik eigenlijk nooit), Bloglovin’, WordPress, Pinterest, We Heart It, Wunderlist en de kalender. Ook staat helemaal onderin nog Scrobblr. Dit is een app waarmee je je nummers tracked binnen Last.fm.
 
En op het tweede schermpje heb ik al mijn apps in mapjes staan. Ik houd van die opgeruimde spullen! Hier heb ik een mapje Utilities, Media, Games, Sport, Cooking, Photography en Shopping staan. Het mapje Utilities gebruik ik eigenlijk nooit, hier staan alle standaard apps in die er niet af kunnen.
 
IMG_9280-1
Het mapje Media. Hier gebruik ik niet veel van. Alleen de AppvanDeDag en About My Style apps gebruik ik hiervan.
 
IMG_9281-1
Dit is About My Style. Een app met elke dag een nieuw thema, en elke dag kun je dus een nieuwe foto plaatsen in dat thema. Erg leuk!
 
IMG_9252-1
Games, hier gebruik ik eigenlijk bijna alles wel. Vooral omdat ik geen spullen erop wil hebben staan die ik eigenlijk bijna niet gebruik.
 
IMG_9255-1
Tetris Blitz is op dit moment mijn favoriet. Dit is een betaalde app, maar deze heb ik gratis kunnen downloaden door de AppvanDeDag app.
 
IMG_9259-1
Het mapje sport gebruik ik op dit moment nog niet zo veel. Als ik het binnenkort wat rustiger heb met werk dan zal ik weer gaan beginnen met sporten. Hier zitten een aantal gratis en betaalde apps in. De betaalde haal ik trouwens allemaal van de AppvanDeDag app vandaan. Ik vind het zonde van m’n geld om hier iets aan uit te geven.
 
IMG_9261-1
Het cooking mapje is vrij leeg ondanks dat ik veel van koken houd. Ik vind dat er gewoon niet veel goede kookapps beschikbaar zijn.
 
IMG_9264-1
Ik ben wel gek op deze smoothies app. Hier staan heel veel verschillende smoothies in, en allemaal gratis!
 
IMG_9267-1
De fotografie map staat helemaal vol. Ik gebruik hier niet altijd alles van, het ligt er net aan wat voor effect ik wil hebben voor m’n foto.
 
IMG_9270-1
Een van mijn favorieten is Osmo Leaker. Ik ben sinds een tijdje gek op light leaks en deze app heeft er heel veel! Echt een aanrader!
 
IMG_9275-1
En als laatste Shopping. Hier staan wat dingetjes in die ik soms leuk vind om te bekijken. Het meeste kijk ik naar de Reclamefolder app.
 
IMG_9278-1
Toch vind ik de app van Forever21 ook erg leuk. Vooral omdat ze zo’n grote collectie hebben. Kan je lekker lang in rondsnuffelen!
 
Wat zijn jullie favoriete apps?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply robin 17 juni 2013 at 10:43

  leuk om te zien! ik heb lang niet zoveel apps op mijn telefoon haha :P ik heb alleen de standaard apps lol

 • Reply Silvy 17 juni 2013 at 12:50

  Leuke apps! ^^

 • Reply Kjoetness 18 juni 2013 at 19:56

  Ziezo osmo leaker aan het downloaden. Ik vind andere mensen hun apps kijken altijd leuk.
  Op mijn blog staat er ook een artikeltje over :)

 • Leave a Reply