Mijn favoriete webshops

18 augustus 2013

Untitled-4
www.themakeupspot.nl/
Een nederlandse beauty webshop gerund door beauty blogger http://www.bysjanty.nl/. Ik vind dit een super leuke shop om hier uren lang in rond te kijken. Ik heb hier nog niets besteld, maar dit ga ik zeker een keer doen, want de producten zijn allemaal zo mooi! Wat ook handig is, is dat ze van veel producten swatches heeft gemaakt. Zo kun je van tevoren al zien of het product echt is wat je wilt hebben! Zoals ik al zei, heb ik hier nog nooit iets besteld, maar ik heb wel eens foto’s gezien van de verpakkingen, en die zien er top uit!

Untitled-2
www.beauty88.nl
En nog een nederlandse beauty webshop. Deze zal misschien een beetje lijken op The Make Up Spot, maar deze webshop heeft toch net een iets ander assortiment. Hier heb ik ook mijn BeautyUK oogschaduw palettes besteld. En de verzending en verpakking vind ik helemaal goed! Snel en super goed ingepakt! Hier zal ik zeker vaker bestellen!
 
Untitled-6
www.yves-rocher.nl
Dit vind ik echt een prachtige webshop. Zit zo mooi in elkaar en qua vormgeving vind ik hem ook heel fijn. En zo’n groot assortiment! Ik zit altijd uren te snuffelen hier zonder iets te kopen. Want ik wil zo graag alles eerst ruiken en testen. Maar helaas, de enigste winkel in de buurt is super klein en heeft echt vrijwel niks van wat ik wil! Toch blijft het leuk om hier in rond te snuffelen. En eigenlijk, voor de prijs hoef je het niet te laten om te bestellen. Want het is eigenlijk allemaal vrij goedkoop!
 
retret3t
www.dorothyperkins.com
Dit is een engelse webshop met kleding. Ook hier heb ik nog nooit iets besteld, maar ze hebben te veel schattige kleding! Alleen als ik in Schotland ben en in de winkel kijk, lijkt het wel alsof het assortiment totaal anders is. Daarom heb ik ook nog nooit iets van Dorothy Perkins gehad. Toch vind ik het super leuk om hier tussen alle mooie kledingstukken te snuffelen!
 
Untitled-3
www.missselfridge.com
Ook deze kleding webshop is super leuk, weer allemaal schattige kleding! Ook heel divers hier, het veranderd elke keer weer even van stijl. Soms hebben ze alles schattig met kantjes en strikjes. Soms is het wat meer boho. Ik wil hier heel graag eens iets bestellen, maar ik ben altijd zo bang dat ik de kleding niet pas.
 
Untitled-5
www.forbiddenplanet.com
Dit is een grote comic shop. Hier bestel ik eigenlijk nooit iets, maar ik kijk wel altijd even voordat ik weer naar Schotland ga. In Glasgow zit namelijk deze winkel en hier kunnen mijn vriend en ik uren snuffelen! Het is er alleen altijd zo druk helaas. Hier heb ik ooit eens een Scott Pilgrim t-shirt en een Studio Ghibli artbook gehaald.
 
Untitled-2rhyth
www.jlist.com
Een webshop met allerlei verschillende soorten spullen en etenswaar uit Japan. Deze webshop ken ik al een hele poos, en ik zie altijd zo veel leuke spullen! En zoveel verschillende lekkere snoepjes en zo. Ook hebben ze vrij veel Studio Ghibli merchandise. Helaas is alles wel vrij duur, en dat weerhoud mij er van om hier te bestellen. Toch ga ik hier denk ik ooit een keer een grote order plaatsen met alle dingen waar ik al jaren naar smacht. I love Japan!
 
Ik heb trouwens een enorme lijst aan webshops in mijn favorieten staan. Maar dit zijn de webshops die ik elke keer maar blijf checken. En eigenlijk wel grappig dat dit mijn favorieten zijn, terwijl ik eigenlijk vaker bij andere webshops bestel! Alleen bij deze shops is de ervaring van het kijken leuker denk ik, haha.
 
Wat is jouw favoriete webshop?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply