Mijn favoriete Owl City lyrics

9 april 2014

Owl-City-Beautiful-Times-2014
Al jaren ben ik helemaal gek op de muziek van Owl City. Deze muziek heeft veel veranderd in mijn leven. Zo heb ik mijn vriend leren kennen door Owl City. Ik zat op school achter mijn laptop, en ik had een Owl City achtergrond erop staan. Hij liep langs richting een vriend van hem waar ik naast zat. Hij zag mijn achtergrond en we raakten aan de praat. Ik ging toevallig een maand later naar een optreden van Owl City en hij zei dat hij ook zou gaan. Dus spraken we af om samen te gaan.

Uiteindelijk bleek het dat hij nog helemaal geen kaartje had, dus gingen we samen op zoek naar een kaartje voor hem. En onze eerste date was bij het Owl City optreden. Helemaal geweldig! Sindsdien zijn we al ruim 4 jaar samen.
 
Maar naast dit romantische verhaal heeft de muziek mij ook door minder leuke tijden gesleept. De muziek is altijd zo vrolijk en zo mooi, het maakt me uiteindelijk altijd wel weer happy. Daarom wil ik nu een paar stukken tekst uit mijn favoriete nummers hier neerzetten.
 
ocean-eyes-4f09f90ad1493
 
I fought all through the night
Oh oh, but I made it alive
The sun starting to rise
Oh oh, these are beautiful times
This fight my life is so hard, so hard, so hard
But I’m gonna survive
Oh oh, these are beautiful times

~ Beautiful Times
 
Any time, anywhere,
Turn around and I’ll be there,
To shine, shine your way
Like a star burning bright,
Lighting up the darkest night,
I’ll shine, shine your way

~ Shine Your Way
 
maybe-im-dreaming-506c62fbc8bb5
 
Chase your dreams, and remember me, sweet bravery
‘Cause after all those wings will take you, up so high
So bid the forest floor goodbye as you race the wind
And take to the sky

~ To The Sky
 
Cheer up and dry your damp eyes and tell me when it rains
And I’ll blend up that rainbow above you and shoot it through your veins
‘Cause your heart has a lack of colour and we should’ve known
That we’d grow up sooner or later ‘Cause we wasted all our free time alone

~ Rainbow Veins
 
829
 
If we could sit together a moment
And talk forever just to pass the time
I would smile as the shivers and chills run down my spine
With your eyes are locked on mine

~ I’ll Meet You There
 
You were the one and it was enough
To be the one you were dreaming of
You were the one and we called it love
And now you take it all away, take it all away

~ Take It All Away
 
51xHCQNLFwL
 
When we’re apart whatever are you thinking of?
If this is what I call home,
Why does it feel so alone?
So tell me, darling, do you wish we’d fall in love?
All the time, all the time

~ The Saltwater Room
 
I’ll watch the night turn light blue
But it’s not the same without you
Because it takes two to whisper quietly
The silence isn’t so bad
‘Till I look at my hands and feel sad
‘Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly

~ Vanilla Twilight
 

Dit is trouwens zijn nieuwste nummer genaamd Beautiful Times, die is gisteren uitgekomen. Ik ben hier echt helemaal verslaafd aan en staat dan ook al uren lang op repeat!
 
Ben je geïnteresseerd in de muziek van Owl City? Beluister hier heel makkelijk mijn Owl City playlist op Spotify.

 
Wat is jouw favoriete band of artiest?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply