Mijn 5 favoriete Etsy shops

20 oktober 2015

il_570xN.840462491_lllv
Sinds ik mijn eigen webshop heb geopend op Etsy, ben ik steeds vaker gaan kijken naar andere shops. Er zijn zo super veel leuke dingen te vinden! Niet alles is even goedkoop, maar dit komt doordat alles wat op Etsy staat, handgemaakt is. Of iniedergeval, het grootste gedeelte dan. Ik deel nu mijn 5 favoriete webshops op Etsy. Ik heb bij 4 shops hiervan nog niet besteld, maar ze hebben hier wel echt de leukste dingen!

MIKICHU
MIKITCHU
Deze super leuke webshop heeft geen producten van handgemaakte materialen. Maar wel maakt ze de leukste patroontjes die ze dan weer op bepaalde artikelen laat drukken. Ook heeft ze soms erg leuke vintage producten in haar shop. De klok die je hier links ziet heb ik laatst besteld voor in mijn woonkamer, hij staat super schattig.

Livecamerastraps
LiVeCameraStraps
Als groot fotografie verslaafde heb ik vaak mijn camera bij me. En soms op straat is het wel fijn om de strap te gebruiken, zodat ik zeker weet dat mijn camera niet zomaar op de grond kan vallen. De standaard Canon strap die meegeleverd is, is natuurlijk niet zo leuk als een custom strap. Daarom koos ik deze shop. De eigenaresse maakt straps met de leukste printjes!

Meowashitape
Meowashitape
Washi tape fan? Dan moet je zeker even in deze shop kijken. Ik gebruik washi tape vaak om mijn foto’s vast te plakken in mijn fotoboekjes. Maar deze zijn eigenlijk net iets te mooi om ze daarvoor te gebruiken. Het liefst gebruik je ze gewoon helemaal niet! Vooral de tapes met katten printjes vind ik erg cute.

shekphoebe
Shekphoebe
Ook deze shop heeft heeeel veel washitape, maar je kunt er ook heel veel andere stationary vinden. En natuurlijk allemaal met een schattig thema. Papier, pennen, stickers, je zou bijna alles wel willen kopen! Ik wel iniedergeval ;)

Materialdream
MaterialDream
En deze webshop heeft van alles voor je polaroid camera. Hoesjes, tasjes, stickers voor de polaroids en fotoboeken. Polaroids zijn zo al super leuk, maar met deze accessoires maak je je polaroids nog leuker.

Heb jij een favoriete Etsy shop?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Bram 20 oktober 2015 at 12:36

    Hey, ik zit nu al een paar dagen op je blog en zou er graag nu ook een beginnen, het enige wat ik nog zoek is een template. Als start zou ik dit template willen gebruiken en zo kan ik misschien ook zelf een mooi template creëren :) Heb je de naam voor mij (je kan me berichten via mn email). X

  • Leave a Reply