Look of the day: TW Steel style

26 mei 2013


Zoals jullie misschien wel weten, werk ik bij het horlogemerk TW Steel. Wij hebben daar op dit moment een enorme campagne lopen. In deze campagne kun je jouw ambitie beschrijven, en kun je jouw ambitie winnen! Dus hier word alles dan voor je geregeld. Super cool! Maar op mijn werk leek het een collega ook heel leuk om binnen het bedrijf een soort wedstrijd te doen. Deze maand moest je laten zien hoe trots jij bent op TW Steel.

Natuurlijk had ik meteen ingedachten om hier een blogpost over te schrijven! Horloge’s zijn een onderdeel van fashion, en ik vond dit dus ook wel bij mijn blog passen. Maar hoe ik de blogpost wilde maken, dat wist ik nog niet precies.
Maar ik ben tegenwoordig veel bezig met nailart en ik probeer mijn make up looks te oefenen. Dit leek mij een mooie gelegenheid om in een look te laten zien dat ik trots ben om bij TW Steel te werken!
 

Mijn nailart! De kleuren van de algemene huisstijl van TW Steel. Een zwarte basis en het logo in het wit hierop getekend. Dit was nog vrij lastig! Maar ik vind hem wel leuk gelukt!
 

En hier hoort natuurlijk ook een ooglook bij. Ik heb de kleuren gebaseerd op mijn nieuwste TW Steel horloge. De Canteen Fashion in de kleur turquoise. Mijn favoriet op dit moment!
 

En dit is mijn ooglook. Vrij simpel, een turquoise kleur als basis, geblend met een zwarte kleur. Een winged eyeliner en natuurlijk de twee dots van het TW Steel logo. Ik vind hem echt heel mooi gelukt!
 

Dit is de look in z’n geheel. Ik heb er niet veel mee gedaan naast de ogen. Dit heb ik gedaan omdat ik vond dat de ogen het meeste moesten spreken. En naar mijn idee is dat wel gelukt!

Wat vinden jullie van deze look?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply