2 In Looks

Look of the day: Slightly Silver

look-of-the-day-slightly-silver
Simpele ooglooks zijn mijn ding. Ik heb hangende oogleden waardoor je vrij veel van mijn make-up nooit ziet. Dit vind ik zo zonde! Ik draag heel graag een winged eyeliner, maar dit is zo lastig om te maken! De kleine vouwtjes in mijn huid maken de eyeliner heel wonky. Toch vind ik deze look best goed gelukt!


Voor deze look heb ik een glanzende highligther gebruikt bij mijn wenkbrauwbot en een witte shimmer over mijn hele ooglid. Daarna heb ik de zijkanten en een gedeelte van mijn arcadeboog met zwart aangezet en dit vervaagd in de witte shimmer. In mijn ooghoeken heb ik een pastel gele glanzend oogpotlood aangebracht. En als finishing touch wat zwarte eyeliner en mascara.
 
Op mijn wangen heb ik een fel roze blush samen met een glanzende highlighter. En op mijn lippen een licht roze lipstick met daar over heen een roze lipgloss.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Eline
  18 oktober 2013 at 22:22

  Mooie look je hebt ook hele mooi ogen :)

  • Reply
   Monique Vring
   22 oktober 2013 at 20:27

   Ahw, dank je!!

  Leave a Reply