1 In Looks

Look of the day: Purple

look-of-the-day-purple
Paars is een van de kleuren die groene ogen extra mooi laat uitkomen. Maar eigenlijk draag ik vrij weinig paars. Daar moest eens verandering in komen! Deze keer een look met mijn favoriete bruine shimmer oogschaduw en wat paars oogschaduw en mascara. Ik heb over mijn eyeliner ook een paars glitter eyeliner gedaan. Een mooie uitgesproken look!


Toch blijft die eyeliner lastig met mijn ogen. Ik heb vrij hangende oogleden die toch vrij ver door gaan. Dus de meeste eyeliner zie je niet eens, of hij vormt heel raar door de vouw in mijn oogleden. Daar moet ik toch eens iets op vinden!
Ik vind de paarse kleur wel erg leuk staan zo. Weer eens wat anders dan de opvallende kleur op mijn oogleden.
 
Dragen jullie wel eens paarse oogschaduw of een gekleurde mascara?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Vanessa
    25 januari 2014 at 20:42

    Mooie look heb je gemaakt! Ik draag eigenlijk nooit gekleurde mascara. Paarse oogschaduw dan weer wél.

  • Leave a Reply