4 In Looks

Look of the day: Purple passions

look-of-the-day-purple-passions
Ik heb groene ogen, en die komen heel mooi uit door paarse kleuren. Daarom wilde ik eens een look maken met paarse oogschaduw. Hij glimt best veel, maar daar houd ik persoonlijk wel van. Een lekker donkere look, mysterieus!


In mijn ooghoek heb ik een lichtgele kleur gebruikt voor een toch wat lichter effect op de donkere look. In het midden heb ik een donker paarse kleur gebruikt met veel shimmer in de kleur. Deze paarse kleur heb ik helemaal naar boven uitgeblend voor een zachtere paarse kleur. En aan de buitenkant heb ik een zwarte kleur aangebracht voor wat diepte. Deze heb ik ook in mijn crease geblend waardoor er een nog wat donkerdere paarse kleur kwam. Ik kwam nog een oogpotlood van Catrice tegen in precies dezelfde kleur paars, dus die gebruikte ik op mijn waterlijn.
 
Eigenlijk niet echt een mooie zomerse look, maar ik vind het eigenlijk wel leuk om soms wat anders te doen dan dat je zou verwachten. Geen pastelkleuren maar een mooie donkere look.
 
Draag jij wel eens paarse oogschaduw?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Tessa
  12 april 2014 at 12:42

  Mooie look. Als ik paars draag dan lijkt het net of iemand mij een blauw oog heb geslagen haha.
  xx
  Tessa

  • Reply
   Monique
   12 april 2014 at 14:51

   Haha dat is jammer! Welke kleur draag je dan wel vaak?

 • Reply
  Daniëlle
  12 april 2014 at 18:08

  Super mooie look! Staat je goed!

  • Reply
   Monique
   14 april 2014 at 12:38

   Dank je wel!

  Leave a Reply