2 In Looks

Look of the day: Merry Christmas!

look-of-the-day-merry-christmas
Als eerste, fijne kerst! Met kerst of andere bijzondere dagen heb ik altijd zin in een lekker uitgebreide make-up look. Deze keer zelf met nep wimpers!


De nep wimpers die ik heb gebruikt komen uit de Limited Edition van deze maand van Catrice. Ze hebben 3 gouden steentjes aan het uiteinde van de wimpers. Zelf vind ik de goud achtige look erg mooi voor kerst. En de wimpers maken het echt helemaal af! Voor de look heb ik eerst een wit oogpotlood als basis gebruikt en daarna een lichtbruine shimmer oogschaduw gebruikt aan de binnenkant van mijn oog. Aan de buitenkant heb ik een donkerbruine shimmer oogschaduw gebruikt. Daarna heb ik dit aan de buitenkant geblend met een witte highlighter.
Een zwarte winged eyeliner is onmisbaar als je nep wimpers gebruikt. Om deze nog wat specialer te maken heb ik boven mijn eyeliner een glitter eyeliner gebruikt. En als laatste in mijn ooghoeken een goud/gele highlighter.
 
Ik heb een perzikkleurige blush opgedaan, met daarboven een zilvere highlighter. Dit mocht iets minder opvallend aangezien mijn ogen en mijn lippen al opvallen. Ik heb er voor gekozen om én mijn ogen én mijn lippen op te laten vallen. Dit vind ik zelf erg mooi met kerst.
 
Wat is jouw favoriete kerstlook?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  wies
  3 januari 2014 at 17:11

  ziet er pretty uit!

  • Reply
   Monique
   3 januari 2014 at 17:25

   Thank you!

  Leave a Reply