0 In Looks

Look of the day: Cozy Christmas

look-of-the-day-cozy-christmas
Het is al weer een behoorlijke tijd geleden dat ik een Look of the day heb gemaakt. Maar met kerst in aantocht mag het wel weer eens! Ik ging aan de slag met een donkere lipkleur en lichte ogen.


Zilver vind ik een erg mooie kleur bij mijn ogen en het is ook best feestelijk! Dus ik wilde dit graag in deze look gebruiken. Ik heb een licht grijze kleur over mijn hele ooglid aangebracht en in de crease een wat donkerdere grijze kleur. In mijn ooghoeken heb ik een zilvere oogpotlood gebruikt voor een mooie highlighter. Het oogpotlood gebruikt ik ook voor een deel onder mijn oog. Verder heb ik nog een winged eyeliner gezet en de bovenkant van mijn waterlijn aangezet met een zwart oogpotlood en deze doorgetrokken tot de helft van mijn onderste waterlijn.

Voor mijn lippen heb ik een knalrode lipstick gemengd met een klein beetje zwarte oogschaduw, hierdoor werd hij mooi donkerrood. En op mijn wangen draag ik een oranje blush die ik onder mijn jukbeenderen heb aangebracht en daarboven een glanzende highlighter.

Ik ben eigenlijk wel erg fan van deze lipkleur! Hij staat echt heel chic en flatterend. Misschien dat ik dit vaker zal dragen.

Voor wat voor look gaan jullie deze kerst?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply