2 In Looks

Look of the day: All natural

look-of-the-day-all-natural
Nu klinkt het volgens de titel van dit artikel net alsof ik geen make-up op heb. Dat is natuurlijk niet zo, want je hebt ook de zogenaamde “nude” look. Dus zo natuurlijk mogelijk. Dit word meestal gedaan met matte bruine oogschaduwtinten. Zelf ben ik altijd erg van de glanzende oogschaduws, en daarom leek het mij wel leuk om eens iets anders te proberen.


Ik vind het trouwens wel grappig om te zien hoe mijn oogkleur soms zo verschillend kan zijn op foto’s. Als ik bijvoorbeeld verdrietig zijn dan zijn mijn ogen intens groen, en zie je bijna het goud-achtige randje om mijn pupil niet. Ben ik blij, dan springt die er juist meer uit. Natuurlijk heeft dat ook wel te maken met de belichting van de foto. Maar toch grappig om te zien.

Hier heb ik drie verschillende oogschaduws gebruikt. Een lichtbruine in mijn ooghoek. Daarnaast een Wat donkerdere bruine tint, die wat neigt naar taupe. En daarnaast diezelfde tint in een nog donkerdere kleur. En omdat ik het niet kon laten, in mijn ooghoek heel licht een glitterende bruine kleur. Verder heb ik alleen nog mascara op. Heel natural al zeg ik het zelf! Vooral omdat ik bijna altijd eyeliner draag.

En omdat ik eigenlijk altijd een zwarte bril draag met een dik montuur, is dit de perfecte look voor een bril. Hierdoor word de make-up nog iets verzacht, omdat er meer nadruk op de bril ligt.

Op mijn wangen heb ik een oranje blush van Essence op, en een highlighter van Catrice. Op mijn lippen heb ik de frambozen lipbalm op van Nivea.

Dragen jullie wel eens matte oogschaduwkleuren?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jorinda
  21 juni 2014 at 11:12

  Erg mooie nude oog look =)
  Liefs Jorinda

  • Reply
   Monique
   21 juni 2014 at 13:08

   Dank je wel!

  Leave a Reply