4 In Lifestyle/ Reviews

Limited Editions Catrice en Essence

IMG_7379-1
Ik had eigenlijk een no-buy beauty maand in April. Maar ik kon het toch niet laten om deze spulletjes te kopen! Ik was zo benieuwd naar deze! Eigenlijk wilde ik nog wat meer kopen van de LE’s, maar ik kocht toch maar de dingen die me écht aanspraken. Er zit hier ook nog een oogschaduw tussen die hier eigenlijk niet bij hoort, maar omdat ik deze ook had gekocht, doe ik hem maar meteen hierbij.
Ik vind het altijd jammer dat ik tegenwoordig niet meer doordeweeks naar de winkels kan, want zo ook nu waren er al heel veel LE producten weg! Ik had geluk met de lip-scrub, die was helemaal achter het display gevallen.
Ik heb wel meer van Catrice gekocht dan van Essence, vooral omdat die mij wat meer aanspraken.
 

IMG_7392-1
Eerst maar de oogschaduw die hier niet bij hoort. Deze hoorde bij de nieuwe collectie van Essence. Ik had hem al eens in de winkel geswatched, maar kocht hem niet. Maar ik zag hem weer en vond hem toch wel erg mooi! Vooral de donkere kleur hierin vind ik echt heel mooi, hij is goed gepigmenteerd!
 
IMG_7397-1
De vorm van de oogschaduw vind ik ook heel mooi, dit is vrijwel hetzelfde als de MAC oogschaduw. Deze oogschaduw kost 2,89 euro bij de Kruidvat. Hij is naast de kleur mintgroen ook in veel andere kleuren verkrijgbaar.
 
IMG_7481-1
Deze mini-lipgloss set vind ik echt super schattig! Je hebt twee verschillende soorten. Deze die ik hier heb en een met een paarse, roze en groene kleur. Ik vond die groene kleur maar gek, dus heb ik deze maar gekozen. Maar ik vind hem om eerlijk te zijn niet echt bijzonder na het swatchen.
 
IMG_7491-1
De verpakking is echt leuk! Hij gaat dicht met een magneetje aan de zijkant. En aan de binnenkant zit een handig lipje om de lipglosjes er makkelijk uit te halen.

IMG_7471-1
Zoals ik al zei ben ik niet echt onder de indruk hiervan. En dan met name de kleur. Ze zijn leuk, maar niet echt heel opvallend, ik had ze toch iets gekleurder verwacht. Hier op m’n arm zijn ze mooier dan op m’n lippen. Daar is bijna geen verschil in te zien.
 
IMG_7444-1
Dit is de glitter gloss. Hij was lastig te fotograferen, en de glitters vallen eigenlijk niet echt zo erg op. Vind ik wel jammer, want daar houd ik juist zo erg van!
 
IMG_7512-1
Dit is de donkerroze kleur. Je ziet hem bijna niet eigenlijk. Hij is vrijwel dezelfde kleur van mijn normale lipkleur. Hij geeft wel een glansje. Misschien iets voor op een simpele dag.
 
IMG_7514-1
En dit is de lichte kleur, deze is eigenlijk nude. Want hij is echt veel te licht! Ook smeert hij totaal niet gelijkmatig op mijn lippen. Nee, deze vind ik niks.
 
IMG_7520-1
Het enigste pluspuntje vind ik dat ze totaal niet plakkerig zijn en ze ook wel vrij lang blijven zitten! Ook zijn ze lekker klein om mee te nemen, maar misschien te klein voor in een overvolle tas, die vind je nooit meer terug! De mini-lipgloss set kost 2,59 euro.
 
IMG_7415-1
Nog een lipproduct, een lipstick met een doorzichtige buitenkant voor de glans en een lichtroze kleur aan de binnenkant. Ik vond deze heel leuk! Zo’n soort lipstick had ik nog niet. Maar ook deze vind ik helaas weer erg licht.
 
IMG_7429-1
Zoals je ziet, kun je niks zien, haha. Je moet goed kijken, maar ik draag hem hier toch echt! Hij is wel een beetje glitterig, maar wel heel casual. Ik denk dat ik deze alleen opnieuw zou kopen als er een donkerdere kleur in zou zitten. Deze lipstick kost 3,99.
 
IMG_7381-1
Mijn eerste lippeeling! Ik vind deze wel heel apart, er zit een draaiknopje onderaan. Als je hier aan draait komt er uit de bovenkant een suiker goedje. Hij is makkelijk aan te brengen en je kunt met de applicator scrubben, al vind ik dit zelf te zacht.
 
IMG_7386-1
Hier zie je de scrub op m’n lippen zitten. Er zitten best veel suikertjes in vind ik! En hij smaakt ook zoet! Maar het is niet zo dat ik dit graag van m’n lippen af lik. Hij scrubt wel heel goed! Deze lippeeling kost 2,99 euro.
 
IMG_7494-1
En twee mooie pastel kleuren nagellak! Want die heb ik eigenlijk nog niet echt. Deze blauwe en gele vond ik er leuk uit zien! Ik hoopte wel dat deze dekkent genoeg zouden zijn.
 
IMG_7502-1
Dit is C02 Play it Blue. Een mooi kleurtje! En ik was wel verrast, want deze kleur droogt mat op. Mooi! Je hebt alleen wel echt twee laagjes nodig, anders dekt hij totaal niet.
 
IMG_7506-1
C04 Vanilla Love is een heel mooi licht geel kleurtje. Deze is wel gewoon glanzend en hij heeft een hele lichte shimmer erin. Voor deze kleur heb ik 3 laagjes gedaan, dan pas is hij wel oke.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Paulina
  6 april 2013 at 21:09

  Omg, I love the new editions from Catrice and Essence. The Candy Shock nail polishes are so beautiful :) I also want to try these pretty lipsticks from Essence and some blushes.
  You made a pretty green make-up :)

  • Reply
   Monique Vring
   6 april 2013 at 22:07

   Thanks so much!

 • Reply
  Sophie
  11 april 2013 at 15:11

  Mooie producten! En wat maak je mooie foto’s! Ziet er allemaal heel professioneel uit. :)

  • Reply
   Monique Vring
   11 april 2013 at 15:14

   Bedankt!! ^^

  Leave a Reply