0 In Lifestyle/ Nailart

Nailart | Lilac holo!

nailart lilac holo

Ik noem de nailart van vandaag Lilac Holo! Deze kleur is ZO mooi! Dit is een lakje van Essie, mijn allereerste Essie nagellak. Deze kocht ik voor 3 pond in Schotland. Koopje!
De kleur heet ‘Bikini So Teeny’. Het is een lila kleur met holografishe glitters er in. Deze zie je heel subtiel terug na het lakken.

Het was even wennen om met dit borsteltje te werken, maar vind hem toch wel erg fijn! Hij is lekker plat en breed genoeg om je nagel in een paar keer goed te lakken. Wel heeft dit kleurtje 2 laagjes nodig om echt mooi te dekken, maar dat is wel te doen aangezien de meeste lakjes dat wel nodig hebben. Het probleem is alleen dat ik daar niet altijd het geduld voor heb, haha. Hebben jullie trouwens ook altijd dat je je vers gelakte nagels meteen overal tegenaan stoot? Ik kan ze nooit mooi houden voor mijn gevoel, aangezien ik altijd meteen weer vanalles wil gaan doen.

Nagellak gebruikt

+ Bikini So Teeny – Essie
+ Hello Holo – Essence

 
De glitter in de nagellak valt hier nu niet te zien, aangezien ik hier nog een topcoat van Essence eroverheen heb gedaan.
Ik hou echt super erg van de topcoats van Essence! Ze geven altijd genoeg glitter. De topcoat die ik hier heb gebruikt heet ‘Hello Holo’. De duurzaamheid van de nagellakjes zijn erg goed. Ik heb dit ongeveer 9 dagen opgehad zonder chips!

nailart lilac holo

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply