KoekTV bij Firstlook 2013

23 oktober 2013

koektv-firstlook-2013
Een totaal ander bericht dan dat ik normaal maak, maar dit is iets wat ik elk jaar doe samen met mijn vriend en wat vrienden van ons. Wat dit precies is is lastig uit te leggen. KoekTV is een project wat mijn vriend jaren geleden is gestart samen met een vriend bij hem op school. Dit was voor een CKV opdracht. Later zijn ze dit verder gaan doen naast school voor de fun. Tegenwoordig zijn er allemaal nieuwe mensen in dit projectje gestapt, en gaan we elk jaar naar Firstlook, een gamebeurs in Utrecht. Super leuk! Ik sta liever niet voor de camera, maar hier moet ik wel. En neem de video vooral niet sirieus, want het moet vooral grappig, ongemakkelijk, raar en toch ook een héél klein beetje informatief zijn. We doet dit vooral voor de lol. Have fun met kijken!

Doe jij wel eens leuke projecten samen met vrienden?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Nikki 24 oktober 2013 at 02:12

    Haha

  • Leave a Reply