It’s mah birthday!

15 september 2014

IMG_0479-1
Yay! Vandaag ben ik dan eindelijk 23 jaar geworden. Het voelt alweer heel oud. Maar stiekem, als ik naast mensen sta rond de 27 of ouder, dan voel ik mij nog piep jong. Haha! Gisteren, zondag 14 september, vierde ik het voor mijn familie. En het was echt een heerlijke dag. Ik had de dag ervoor de hele dag in de keuken gestaan voor de taarten en hapjes, en had verwacht dat zondag ook weer chaos zou worden. Maar dat viel uiteindelijk wel mee. Het was heerlijk weer met de hele dag zon.

Hier komen een aantal foto’s die ik van de lekkere hapjes en zo heb gemaakt. Ook mijn make-up look zie je hier onder.

IMG_0469-1
Een simpele bruine ooglook met een knalroze blush en een transparant roze lipstick. Ik was eerst bang dat de roze kleur niet bij bruin zou passen, maar het staat best warm vind ik! Mijn haar had ik naar een zijscheiding veranderd en verder alleen gestijld.
Eigenlijk wilde ik ook mijn outfit nog op de foto zetten, maar daar had ik helaas geen tijd meer voor. Ik had een zwarte panty aan met een zwart strak peplum jurkje.

IMG_0479-1
De bosvruchtentaart die ik had gemaakt. Mijn moeder had een heerlijke appelroomtaart gemaakt.

IMG_0482-1

IMG_0484-1

IMG_0486-1
Hier lag ook nog sushi naast, maar die was hier alweer op.

IMG_0487-1
Groenten met dipsausjes.

IMG_0489-1

IMG_0490-1

IMG_0491-1

IMG_0492-1
En s’avonds aten we tomatensoep met broodjes knakworst en zo. Salades, wat we ook allemaal hadden.

Het was echt een hele fijne rustige dag en heb veel gelachen. Vandaag, 15 september, nu ik echt jarig ben, had ik lekker vrij genomen van mijn werk. Want ja, op mijn werk willen ze natuurlijk ook en stukje taart. Ook ben ik naar de kapper geweest en heb ik mijn haar geverfd. Daar komt denk ik later nog een artikel over! En verder ben ik lekker blogs en filmpjes gaan kijken. Oh ja, en mijn auto moet gekeurd worden. Helaas gaat mijn verjaardagsgeld naar de reparatiekosten van mijn auto. Meh.

Het was vandaag best wel een hectische dag uiteindelijk. Veel gedaan en moest ook echt even uitrusten van het drukke weekend, al is daar niet heel veel van gekomen. Volgend jaar beter! Al moet ik daar nog even niet aan denken.

Wanneer zijn jullie eigenlijk jarig?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply