It’s mah birthday! 24!

15 september 2015

f5ec1253554238f6e964f31efc646e3f
Vandaag ben ik jarig! Ik voel me echt oud worden, 24 alweer. Ik had jaren geleden echt een totaal ander leven in gedachten voor de ik van nu. Ik dacht dat ik al een lange tijd een relatie zou hebben, samen zou wonen, een kind zou hebben. Nu heb ik geen van dat, haha. Maar ik ben zeker gelukkig en wacht alles maar rustig af.

Vandaag ga ik samen met mijn vriend een dagje uit in Amsterdam. We hebben tickets gekocht voor Bodyworlds, daar wilden we allebei heel graag eens naar toe. En daarna gaan we denk ik gewoon even lekker rondlopen daar, hopend dat het mooi weer is. En dan de dag afsluiten met sushi!
Ik heb er echt heel veel zin in.

Afgelopen weekend vierde ik mijn verjaardag al voor mijn familie, samen met mijn housewarming. Het was super druk en het was ongelovelijk gezellig! Heb ook super veel cadeautjes gekregen van iedereen. I feel very lucky met alle mooie, lieve mensen om mij heen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply