Inspiration: Watercolor tattoo’s

12 september 2015

tattoo14
Toevallig heb ik vandaag een afspraak staan bij de tattooshop voor mijn eigen tattoo. Ik had mijn eigen ontwerp gemaakt, maar hij mocht nog wel wat aangepast worden. Dus vandaag ga ik kijken naar het nieuwe ontwerp! Ik vind het super spannend, want dit word mijn eerste tattoo.
Ik ben ook super geinspireerd door allerlei tattoo’s, maar waterverf heeft toch mijn voorkeur. Vooral in combinatie met een soort schetsachtige stijl er doorheen, zoals je bij de foto hier onder kunt zien. Hier mijn favoriete tattoo’s die ik op Pinterest heb gevonden.

tattoo13

tattoo12

tattoo11

tattoo10

tattoo9

tattoo8

tattoo7

tattoo6

tattoo5

tattoo4

tattoo3

tattoo2

tattoo1

Heb jij een tattoo?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Priscilla 13 september 2015 at 16:36

  Watercolor tattoo’s zijn niet helemaal mijn smaak al moet ik zeggen dat ik de eerste afbeelding wel heel tof vind. Ik ben erg benieuwd naar jouw tattoo. Ik heb zelf twee tattoo’s, twee grote zwaluwen op m’n rug (schouderbladen) en een kompas op m’n bovenbeen. Ik heb nog een lange verlanglijst dus ik vermoed dat er volgend jaar weer een bij komt.

  • Reply Monique 17 september 2015 at 09:22

   Oh ja die kompas heb ik wel eens gezien bij je!
   Die is echt super tof :)

   Als ik mijn tattoo heb, komt er zeker een post van online ;)

  Leave a Reply