0 In Personal/ Persoonlijk

Ik ben weer terug!

163
Na 4 April heb ik niets meer hier op mijn blog geplaatst. Dit jaar voelt zo druk! Maar de afgelopen tijd is het helemaal druk geweest.

Zo ben ik drie weken geleden ongeveer voor het eerst op mijzelf gaan wonen. Dus ik was bijna full time bezig met klussen, dingen regelen, dingen kopen en alle andere dingen die erbij komen kijken. Ik ben namelijk in een woning gaan wonen wat aangepast is voor rolstoelgebruikers, dus er zaten speciale dingen in de badkamer en er zit nog een lage keuken in. De badkamer is ondertussen helemaal klaar nu, met de wastafel verhoogd en het zitje bij de douche is er uit. Maar de keuken moet nog vervangen worden.
Helaas is het bij de woningbouw allemaal niet zo snel, dus ik moet er telkens achter aan gaan dat dit gebeurd, want nu kan ik dus nog niets in mijn keuken zetten, heel onhandig!

Ook heb ik afgelopen tijd veel problemen met mijn auto gehad. Mijn remcilinder was twee weken geleden opeens stuk, heel gevaarlijk natuurlijk, want hier door lekte mijn auto remvloeistof. Hierdoor stond hij weer een paar dagen bij de garage.
En toen ik mijn auto eindelijk weer terug had, en een stuk met mijn vriend ging rijden naar zijn huis, had ik een auto ongeluk. Ik was zo moe van alle stress rondom het huis en werk en dingen die geregeld moeten worden, dat ik een beetje versuft achter het stuur zat en een rood licht niet zag. Dus nu moet ik ook weer dingen regelen met de verzekering en de garage. En ja, daar gaat dus nog meer geld.
En dan zeggen ze dat december een dure maand is, voor mij is dat helaas dus deze maand met alle nieuwe en extra kosten!

Gelukkig is het op mijn werk op dit moment nog niet super druk, en voelt het ergens even als een soort van afleiding. Maar toch neemt het wel energie weg.

Maar nu mijn huis eigenlijk bijna helemaal is ingericht en ik er nu net een weekje woon, voelt het toch een beetje leeg zo zonder mijn blog. Ik kijk veel series en films en ben veel bezig met mijn vriend. Maar echt mijn creativiteit en mijn ei kwijt kunnen ergens, dat mis ik!
Dus ik ga weer rustig aan beginnen met mijn blog nu het in mijn leven weer wat rustiger is.

En om het voor mij nog weer even wat leuker te maken om weer te schrijven en verder te gaan met mijn blog, heb ik een nieuwe layout! Ik hoop ook dat jullie hem mooi vinden en het fijn vinden om zo weer verder te lezen.

Liefs!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply