4 In Personal/ Persoonlijk

Ik ben geslaagd!

1149684_214545015377922_864520954_o-1
Woohoo! Ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs! In 1 keer! Mijn theorie examen haalde ik in 1 keer, mijn tussentijdse toets had ik ook gehaald, en mijn praktijk examen dus ook! Wow!

Ik had het echt totaal niet verwacht. Ik ben altijd erg pessimistisch, en bedacht me bij mijn theorie examen al hoe vaak ik bij het CBR zou moeten langskomen hiervoor. Toen ik op het papiertje las dat ik was geslaagd was ik ook echt overdonderd, dat had ik niet verwacht! Ik was er helemaal stil van!

Bij mijn tussentijdse toets had ik ook niet veel verwacht, ik was ongelovelijk zenuwachtig en met trillende handen zat ik achter het stuur. Ik had nog wat dingen waar ik op moest letten. Zoals de kleine straatjes van rechts die ik vergat en ik keek niet genoeg om mij heen. Maar ik heb het wel gewoon gehaald!

En dan vandaag had ik eindelijk mijn praktijk examen, ik was weer ongelovelijk zenuwachtig. Maar ik had maar twee pilletjes valeriaan genomen en een banaan gegeten. Alles zodat ik iniedergeval geen kriebels in mijn buik had! Iedereen had vertrouwen in mij, behalve ik. Opzich had ik wel vertrouwen dat ik kon rijden. Maar ik probeerde het niet te rooskleurig in te zien. Anders word ik misschien alleen maar teleurgesteld.
Maar na een rit waarvan ik een paar dingetjes iets minder had gedaan, ben ik nu toch eindelijk geslaagd! Het ging eigenlijk zo ongelovelijk veel beter dan in had verwacht!

Vandaag heb ik voor de rest van de dag maar vrijgenomen, kan ik even tot rust komen en straks meteen naar het gemeentehuis om mijn rijbewijs aan te vragen. En als ik thuis kom meteen een taart bakken, want dit ga ik morgen samen met mijn verjaardag alvast op mijn werk vieren!

Aankomende zondag, 15 september, word ik alweer 22 jaar. Dus dit is een extra leuk kadootje! Yay!
En aan mijn rijschool Butterhuizen, en dan in het bijzonder mijn instructrice Janine, ENORM bedankt voor alle lessen, de gezellige gesprekken en voor de leerzame uren. En natuurlijk het vertrouwen in mij!

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Sarah
  10 september 2013 at 06:52

  Yaay! Ik vind het knap van je!
  Je mag trots op jezelf zijn :)
  Tot zondag!

  • Reply
   Monique Vring
   10 september 2013 at 22:39

   Ahw thanks!!
   Ik zie je zondag!!

 • Reply
  Daniëlle
  12 september 2013 at 21:58

  Gefeliciteerd! Knap dat je alles in één keer hebt gehaald, doe ik je vast niet na. :)

  • Reply
   Monique Vring
   12 september 2013 at 22:46

   Dank je wel!

   Haha, allebei was denk ik echt mazzel.
   Want mijn theorie had ik bijna niet geleerd,
   en mijn praktijk had ik ook wat foutjes gemaakt,
   maar gelukkig wel weer kunnen rechtzetten.

   Ik weet niet of jij er nu ook al echt mee bezig bent,
   maar succes!!

  Leave a Reply