2 In Lifestyle/ Looks

Hair of the day: Waves and twirls

waves and twirls
Ik ben dol op mijn wafelijzer. Niet alleen het ijzer waarmee je wafels kunt maken om op te snoepen. Maar ook het ijzer op wafels in mijn haar te maken! Ik gebruik hem niet zo vaak, maar als ik hem gebruik ben ik weer super blij met mijn haar! Vroeger was het een trend om je hele haar te wafelen. Dit doe ik nooit, ik doe dit altijd maar met een paar random plukken.


Ook heb ik mijn Magic Twist van Babyliss gebruikt. Hierbij pak je twee plukjes naar elkaar, en dan draai je deze rond. Met een andere knop draait hij de twee plukken weer samen in het rond. En dan krijg je van die leuke twists! Of zoals ik het altijd zeg, twirls. Helaas zie je ze op de foto niet zo heel goed. Op de eerste foto kun je hem zien net onder het speldje links.


Ik vind mijn haarkleur hier trouwens super mooi. Laatst dacht ik er aan om het weer te verven, maar ik denk dat ik het nog maar even zo laat. Ik ben hier super tevreden eigenlijk mee!

PRODUCTEN GEBRUIKT

+ Twist Secret – Babyliss (de nieuwe versie van de Magic Twist)
+ Wafeltang Pro Tourmaline Crimper – Babyliss Pro

 

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Angelique
  29 juli 2013 at 03:04

  super gaaf, staat je leuk meis!

  • Reply
   Monique Vring
   29 juli 2013 at 15:45

   Thanks!!

  Leave a Reply