0 In Drankjes/ Recepten/ Vegan/ Vegetarisch

Groene komkommer smoothie

IMG_9416-1
Dit was de eerste groene smoothie die ik probeerde. Ik zag ze al overal voorbij komen en het leek mij nou niet echt heel geslaagd. Maar voordat ik daar over kon oordelen, moest ik het wel eerst zelf proberen natuurlijk. Ik besloot er een met komkommer te maken, want dit leek mij wel lekker fris. Spinazie had ik ook nog over en uiteraard moet er wel een zoete tegenhanger zijn. Anders smaakt het alleen maar naar een koude komkommersoep!

Groene komkommer smoothie
Prep Time
2 min
Cook Time
2 min
Total Time
4 min
Prep Time
2 min
Cook Time
2 min
Total Time
4 min
Ingredients
  1. Voor 1 persoon
  2. 1/4de komkommer
  3. Handje vol spinazie
  4. Sap van 2 sinaasappelen
  5. Klein kopje water
  6. 1 eetlepel lijnzaad
  7. 1 eetlepel ahorn siroop
Add ingredients to shopping list
If you don’t have Buy Me a Pie! app installed you’ll see the list with ingredients right after downloading it
Instructions
  1. Voeg alle ingrediënten in de blender en blend dit tot een glad geheel.
Monique Vring | Vega(n) Foodblog http://moniquevring.com/

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply