0 In Personal/ Persoonlijk

Girl crushes

shailene-woodley-1203-1230-hd-wallpapers
Ik ben de laatste tijd echt gek van bepaalde actrices en een zangeres. Het is dan nog net niet zo dat ik alles van ze volg elke dag. Maar ik kijk/luister wel naar alles wat ze maken. En ik kijk ook altijd weer uit naar nieuwe dingen die ze uitbrengen.

Shailene Woodley
Ze heeft in aardig wat series gespeeld, maar daar ken ik haar eigenlijk niet echt van. Wel heb ik een aantal van die series gezien, maar ze was mij nooit echt opgevallen. Totdat ik de film The Spectecular Now keek. Toen had ik zoiets van: Hey, haar ken ik ergens van! Ondertussen speelt ze in een aantal populaire films als de Divergent films, waar er nog 3 van uitkomen. En ook in de bekende film The Fault In Our Stars, die net uit is. Sinds kort ben ik helemaal gek van haar. In The Fault In Our Stars vond ik haar érg goed acteren. Toen ik het boek had gelezen was de film nog niet uit, maar wel al een trailer. Toen ik het boek las, zag ik haar ook echt de hele tijd voor me. Ze is de perfecte keuze voor deze film! In de film Divergent vond ik haar niet zo goed. Maar misschien lag dat meer aan het script dan aan haar zelf. Aangezien ze in de film de personen niet zo goed hadden uitgewerkt als in het boek. Alsnog vond ik haar wel tof voor de rol in deze film!
Ik heb ook weer de serie gedownload waar ik haar wel eens in heb gezien, The Secret Life Of The American Teenager. Ik weet nog dat ik daar een paar afleveringen van had gezien en dat best leuk vond! Geef mij maar meer films met Shailene!

Singer-Taylor-Swift-Wallpaper-03-1024x576
Taylor Swift
Haar kennen we natuurlijk van haar muzikale talenten. In het begin was ik niet zo’n fan van haar. Ik weet niet meer precies waarom, maar haar muziek vond ik niks, en hoe ze eruit zag ook niet. Sinds een paar maanden kan ik juist niet meer stoppen met luisteren. Het staat namelijk al maanden lang op repeat. Ik luister bijna niets anders meer! Ook haar kledingstijl vind ik helemaal leuk. Ik zou alles ook makkelijk zelf dragen. Haar schoenen, die ze heeft ontworpen samen met Keds vind ik ook meer dan leuk. Het liefst heb ik al haar ontworpen schoenen! Wel heb ik haar rode teaparty schoenen, die super schattig zijn. Toen ik in Schotland was, heb ik ook twee van haar parfums gekocht. Wonderstruck en Enchanted Wonderstruck. Die vind ik ook helemaal geweldig! Ik ben erg benieuwd naar haar nieuwe muziek en leuke schoenen, of naar andere toekomstige producten die worden uitgebracht! Ik sta als eerst in de rij om ze te kopen!

jennifer-lawrence-15365
Jennifer Lawrence
Wie kent haar nou niet. Bekend van onderandere de populaire films The Hunger Games. Sinds die films ben ik ook eigenlijk helemaal gek van haar. Al speelde ze ook erg goed en leuk in Silver Linings Playbook. Trouwens, ook in X-Men vind ik haar erg leuk! Ben dan ook nog erg benieuwd naar de nieuwste X-Men film, die ik écht zo snel mogelijk moet kijken! Laatst heb ik ook al haar films gedownload, ik moet ze echt eens allemaal bekijken. Al zal dat wel even duren met mijn oneindige filmlijst. Ik vind haar ook erg leuk als ze niet in films speelt. Ze heeft iets over zich wat ik erg mooi aan haar vind. Een soort van “dont’t care”-houding, maar met iets schattigs. Zeker niet op een arrogante manier. Ik kijk trouwens al sinds de tweede The Hunger Games film uit naar het nieuwe deel, en die spanning word zeker niet minder. Ik ben benieuwd hoe goed ze daar in is. Laat het alsjeblieft al november zijn!

Heb jij girl crushes?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply