0 In Fotografie/ Personal

Fotografie: Mijn weekend in Zeeland, natuur foto’s

IMG_9963-1-1
Hi allemaal! Al 9 dagen lang is er geen artikel meer online gekomen. Het voelt als een eeuwigheid! Dit komt namelijk omdat ik eindelijk weer werk heb! Vorige week woensdag had ik een sollicitatie gesprek en de volgende dag kon ik meteen aan de gang. Maar het is wel weer enorm wennen aan dit ritme, ookal stond ik voorheen ook echt niet laat op. Maar de hele dag werken is nog zo vermoeiend, dat ik echt geen energie meer had om hier iets te posten. Vandaag heb ik wat foto’s voor jullie. In het weekend van 6 juli ging ik gezellig kamperen met mijn ouders in zeeland. Hier heb ik wat foto’s gemaakt die ik graag met jullie deel!

IMG_9999-1-1

IMG_0014-1

IMG_0008-1-1

Dit waren een paar foto’s in mijn stijl gemaakt. Later komen er nog wat andere foto’s van mijn weekend in zeeland in een andere stijl. Het was namelijk ook zo dat er een enorme regenwolk over land ging. En ik heb daar echt toffe foto’s van kunnen maken! Later dus meer.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply