0 In Fotografie/ Personal

Fotografie | Instamatic analoog #2

Fotografie | Instamatic analoog #2
In 2014 plaatste ik alweer mijn laatste fotografie post met analoge foto’s. Nu is de tweede post aan de beurt. Zo lang doe ik er dus over om een rolletje vol te schieten! Deze keer lijken de foto’s over het algemeen donkerder dan de vorige keer. Ook zijn ze wat minder scherp en zijn er zelfs 2 beelden op 1 foto gekomen, wat een gek maar tof effect geeft. Ik ben gek op foto’s maken met mijn digitale camera, maar een analoge foto heeft zoveel meer gevoel in zich zitten. Het blijft altijd weer een verrassing na het laten ontwikkelen!

Hoenderdael in Anna Paulowna

Amsterdam

Jelling, Denemarken

Fotografie | Instamatic analoog #2

Enkhuizen

Strand van Castricum

Noorwegen

Center Parcs, Eindhoven

Efteling

Zoals je ziet zijn er een aantal foto’s best wel donker uitgevallen. Opzich niet heel erg, maar het is toch wel leuk als je alles wat beter kunt zien. De donkere foto van Enkhuizen maakte ik bij bij zonsondergang. Ik wilde gewoon weten hoe dat zou uitpakken als analoge foto, best oké gelukt nog, want het was super donker!

Eigenlijk heb ik de meeste foto’s gemaakt in Denemarken, wat wel erg leuk is. Het was een van de koudste vakanties die ik heb meegemaakt. Maar het lijkt hier heel zonnig en mooi. Zo leuk al die herinneringen! Maken jullie eigenlijk wel eens foto’s met een analoge camera?

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply