Favoriete fotografie Instagram accounts

10 november 2015

Untitled-1
Ik ben eigenlijk altijd wel bezig met fotografie of iets met het bewerken van foto’s. Op Instagram zijn enorm veel fotografie accounts te vinden, voor inspiratie maar ook om gewoon fijn naar te kijken. Vandaag laat ik zien welke accounts is het leukste vind om te volgen.

Overlooking farmland near Chapelton a few weeks ago as the sun went down. Notice the chap teeing off on the golf course.

Een foto die is geplaatst door Dale Kelly (@dalejckelly) op


dalejckelly
Als je van Schotland houd moet je dit account echt volgen! Ik ben zelf echt verliefd op Schotland en word telkens herrinnerd aan momenten toen ik daar was. Sommige plaatsen ben ik ook zelf geweest dus dat is dan extra leuk om te zien!

Foggy forests are my favorite. You can drop me off here!

Een foto die is geplaatst door Dylan Furst (@fursty) op


fursty
Deze foto’s hebben allemaal een wat rauwere uitstraling. Echt een beetje de natuur uit bijvoorbeeld Noorwegen etc. Erg mooie natuurbeelden met landschappen en dieren als herten en uilen.

Mountain Wildflowers; the last bloom before snowfall takes over, here in the Australian alps

Een foto die is geplaatst door Noah Stammbach (@zeebachi) op


zeebachi
Hier ook weer prachtige natuur foto’s, maar dan met een wat donkerder tintje. Ook heel veel mooie foto’s met een grote scherpte diepte waardoor je echt in de foto getrokken word.

Photo by @sunnyjunebug // 😍

Een foto die door darkmornings is geplaatst op


darkmornings
Hier is geen specifieke fotograaf, maar een verzameling van foto’s van verschillende fotografen. De beste foto’s worden uitgekozen en gefeatured op dit account. Heel leuk om zo nieuwe accounts te leren kennen.

Galaxies Thank you so much for 70k guys!! 😊

Een foto die is geplaatst door Alessio Albi (@alessioalbi) op


alessioalbi
Over het algemeen ben ik niet zo van de portret foto’s. Maar deze van Alessio vind ik toch wel erg bijzonder. Het zijn niet echt standaard foto’s maar er zit veel meer gevoel in de foto.

Top photo by Alessio Albi

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply