3 In Looks

Look of the day: Touch the rainbow

look-of-the-day-touch-the-rainbow
Ik werk 5 dagen per week en ben altijd erg lui. Ik kom dus laat mijn bed uit en heb nooit tijd om echt mijn make-up te doen. Daarom vind ik het extra leuk om soms de tijd te nemen om ermee te experimenteren! Deze keer een look die je niet zomaar naar buiten draagt.

Geel gebruik ik niet zo veel, daarom leek het mij wel leuk om deze kleur eens te gebruiken. Daarnaast gebruikte ik een oranje kleur en daarnaast een roze kleur. Hiervoor gebruikte ik een knalroze blush van Sleek. Deze heb ik vanaf mijn ogen laten uitlopen richting mijn oren. Aan de onderkant van m’n ogen heb ik een paarse kleur gebruikt. Voor de mascara heb ik aan de bovenkant een zwarte kleur gekozen en voor de onderkant een paarse mascara om de paarse oogschaduw te versterken. En natuurlijk zijn mijn looks nooit compleet zonder een winged eyeliner.
 

 

Doordat ik groene ogen heb, komen de kleuren echt heel mooi uit. Stiekem, zou ik deze ooglook ook wel dragen over straat of naar werk, als ik de tijd had om dit s’ochtends te maken. Alleen dan met een iets minder heftige blush. Die zou ik denk ik dan ook gewoon op een normale manier dragen. Maar ik vind dit wel echt heel mooi geworden!
 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  stacey
  30 november 2013 at 21:06

  heel erg leuk gedaan :)

 • Reply
  Priscilla
  2 december 2013 at 17:29

  Mooie look hoor! Mooi ook dat je je onderwimpers paars hebt gemaakt.

  • Reply
   Monique
   2 december 2013 at 19:26

   Dank je!

  Leave a Reply