5 In DIY/ Lifestyle

DIY: Glitter nagellak

IMG_8936-1
Toen ik laatst weer met wat glitters aan het knutselen was, had ik een glitterbuisje in m’n handen en bedacht me dat dit een super mooie glitter nagellak zou zijn! Het is lastig om in de winkel zo’n soort lakje te vinden, dus besloot ik hem zelf maar te maken.

IMG_8914-1
 

WAT HEB JE NODIG

+ Transparante topcoat
+ Losse glitters naar keuze
+ Vel papier

 
IMG_8917-1
Maak een vouw in het stuk papier en leg hier wat glitters in. Hierdoor kun je de glitters makkelijk in het potje krijgen zonder al te veel geknoei. Als je de glitter hierin hebt gedaan, draai je het lakje weer dicht en ga je hem net zo lang schudden en rollen tot alle glitters verdeelt zijn in het flesje, dit kan wel even duren!
 
IMG_8920-1
Maak tussendoor wat swatches op het papier om te kijken of er genoeg glitters in zitten. De lak zelf zal ook een kleurtje krijgen, omdat de glitters altijd wat kleur afgeven.
 
IMG_8933-1
En dat is ‘t! Mijn lakje heeft in het flesje een beetje een oranje kleur gekregen, maar dit zie je gelukkig niet zo terug op je nagels. Wel apart! Want hij is verder gewoon roze!
 
IMG_8940-1
Ik vind hem erg mooi geworden! Hier is het lakje met 2 lagen op een nailart wiel. Het is wel zo dat als je het lakje wilt gebruiken, je hem elke keer weer moet schudden, de glitters zakken altijd naar de onderkant!

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Lonneke
  4 juni 2013 at 17:02

  Wat een geweldig idee! Het is ook erg mooi geworden! Ik ga je volgen op bloglovin, volg je terug? liefs.

 • Reply
  Idwerd
  4 juni 2013 at 18:36

  Heel mooi lakje! Ik volg je nu op bloglovin volg je terug?

  Liefs,
  invisiblecreations

 • Reply
  Charlotte
  4 juni 2013 at 22:19

  Superleuk idee! Dit ga ik zelf toch ook wel eens proberen!

 • Reply
  Hannelore
  5 juni 2013 at 15:44

  Wat een leuk idee! Dit ga ik zeker ook eens uittesten!
  Vind je het erg als ik hier ook een post over zou maken? (Ik zou je natuurlijk wel vermelden als bron, hoor!)

  ~ Hannelore

  • Reply
   Monique Vring
   5 juni 2013 at 15:45

   Leuk! Ik ben benieuwd hoe die van jou eruit gaat zien dan!

  Leave a Reply