Challenge: 100 Days of happy

10 mei 2014

Untitled-1
100 dagen gelukkig zijn. Klinkt simpel toch? Het zijn maar 100 dagen. Maar als je nagaat dat een maand uit ongeveer 30 dagen bestaat, en 100 dagen dus zo’n 3 maanden en een week bestaat, dan klinkt dat toch wat langer. Want in die maanden heb je vast wel een minder leuke dag, gebeuren er vervelende dingen of stap je met het verkeerde been uit bed. Ik ben de afgelopen maanden erg bezig met positief in het leven staan, mede doordat ik mij niet fijn voelde op mijn werk en dit andere dingen in mijn leven beïnvloedde. Ik heb gemerkt dat het eigenlijk best lastig is om elke dag weer iets positiefs te zien. Daarom heb ik besloten om aan de 100 Days of happy challenge mee te doen.

Maar wat is de 100 Days of happy challenge? Elke dag, 100 dagen lang, maak je een foto van een moment waar jij gelukkig van werd die dag. En aan die foto hang je de hashtag #100happydays. Op deze manier zal je echt elke dag bezig zijn met het kijken waar jij gelukkig van word. Met elke ding wat je doet ga je nadenken of dit jou écht gelukkig maakt.
Ik ben zelf eigenlijk nooit echt van de hashtags, maar ach, voor deze challenge wil ik daar wel verandering in brengen. Het is voor een goed doel. Want mijn doel is om tijdens deze challenge positiever over dingen na te denken en om na de challenge anders in het leven te staan.

large

Vanaf vandaag begin ik met de challenge. Wil je mij volgen in deze challenge? Volg mij dan op Instagram (mijn naam is daar gewoon moniquevring), hier zul je elke dag een foto vinden in verband met de challenge.

Je kunt natuurlijk ook zelf meedoen! Je kunt je inschrijven op 100happyday.com. En natuurlijk kun je jouw foto’s via verschillende social media posten met de hashtag, of je houd ze natuurlijk lekker voor jouzelf.

Doe jij al mee aan de 100happydays challenge? Of ga jij meedoen?

foto van weheartit.com

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply