Recept: Blauwe Bessen Yoghurt Smoothie

4 februari 2013

65

Ik denk dat ik verslaafd ben aan smoothies. Sinds ik wat gezonder wil eten en drinken én sinds ik de smoothies app heb gevonden, maak ik meer smoothies dan ooit! I love it! Ik had nooit verwacht dat er zoveel soorten smoothies waren en dat je zo kon varieëren met zoveel verschillende producten! Ze smaken allemaal zo anders!

Elke keer als ik een smoothie maak, is er altijd genoeg voor een 2de glas, dus mijn moeder heeft veel mazzel, want zij krijgt altijd de andere helft! Alleen als ze hem lekker vind natuurlijk, anders drink ik de rest lekker op!

Dit is een van de eerste smoothies die ik heb uitgeprobeerd. Vooral omdat hij er makkelijk uit zag om te maken, en hij bevat blauwe bessen! Daar hou ik van!

Blauwe bessen yoghurt smoothie
Prep Time
1 min
Cook Time
1 min
Total Time
2 min
Prep Time
1 min
Cook Time
1 min
Total Time
2 min
Ingredients
  1. Voor 2 personen
  2. 1 cup bevroren blauwe bessen (kan ook vers).
  3. 1 banaan.
  4. 1 cup half volle yoghurt
Add ingredients to shopping list
If you don’t have Buy Me a Pie! app installed you’ll see the list with ingredients right after downloading it
Instructions
  1. Voeg alle ingredienten toe in de blender en mix het tot het glad is.
Calories (per portie)
173 cal
Fat
2 g
Protein
7 g
Carbs
32 g
| Monique Vring | personal foodblog http://moniquevring.com/

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply