0 In Personal/ Persoonlijk

Andrélon pers event | Natuurlijk Puur

andrelon-pers-event
Gistermiddag was ik samen met vriendin Simone naar het Andrélon pers event! Mijn aller eerste ooit! Ik had meegedaan aan een facebook wedstrijd waardoor je 1 van de 5 personen kon zijn die daarheen mocht, en je mocht natuurlijk iemand meenemen. En dit won ik! (Wanneer win ik nou eens niet?) Dit was de eerste keer dat ze dit organiseerden voor mensen die géén pers waren, super leuk! En volgens mij vonden zij het ook erg geslaagd. Dit persevent was om de nieuwe Andrélon Natuurlijk Puur lijn te promoten.Om half 2 gingen we met z’n 10en een yoga/meditatie les volgen. Ik heb ooit een paar keer pilates gedaan, maar dit was toch even anders. Eerst lekker rustig liggen en ontspannen, proberen alle dingen van je lichaam te voelen. Bijvoorbeeld hoe je op het matje lag, wat raakte precies van je lichaam het matje.

k heb het redelijk druk de laatste tijd en zit met enorm veel gedachten in m’n hoofd. Dit was voor het eerst sinds tijden, naast het slapen, dat ik me echt rustig voelde, er dwaalden soms nog wel wat gedachten rond, maar lichaamlijk was ik echt op en top rust. Zo fijn!


Na die oh zo fijne les, hadden we een korte presentatie over Andrélon zelf met wat hapjes en drankjes. Er lekker en super leerzaam! Zo heb ik wat dingen gezien, zoals de tijdlijn qua vormgeving van de flessen, die echt super grappig waren om te zien.


De ruimte waar deze dingen gegeven werden was trouwens en super mooi ingericht! Overal van die leuke kaarsjes, producten en buddha hoofden.


Na deze presentatie hebben we nog even met z’n allen gezeten en daarna mochten de eerste twee verder lopen naar een andere ruimte. Hier werd je haar lekker gewassen met de nieuwe producten natuurlijk! En een héérlijke hoofdmassage! Dit duurde vrij lang en was echt super fijn. De geur van de producten is ook echt top! Echt wel een geur die ik fijn vind.


Mijn haar werd gestyled door kapper Arjen Huffels. Ik wilde heel graag een jaren 60 kapsel met een getoupeerde bovenkant. Dit heb ik ooit zelf eens geprobeerd maar vond dit toch wel erg lastig! En wouw! Wat kon hij dat goed zeg! Zo jammer dat ik dit niet altijd kon laten zitten zo, haha!


Zie hier het eindresultaat! Ik ben echt super tevreden! Ook Simone haar haar was echt super leuk! Heel mooi wavy volumineus haar!


Als laatste kregen we een super gevulde goodiebag mee naar huis, wat was die zwaar zeg!


Een mooie tas van Eco Jute, heel stevig! Daarin zat een anti-slip yogamatje! Die wilden Simone en ik echt super graag! Ook zaten natuurlijk de nieuwe producten erin. Super! Die kunnen weer bij de rest van mijn verzameling, haha! Ook heel leuk, we kregen er een klein buddha beeldje bij en een geurkaarsje met amandelgeur! En een super zachte Andrélon handdoek!


Als afsluiter van de gezellige dag gingen Simone en ik samen naar Sumo in Amsterdam! Yummie sushi! Simone at echt zo’n 6 bakjes fruit met kokossaus! Ik heb ook echt te veel sushi gegeten, alleen die spicy tuna salad neem ik nooit meer! Jemig wat heet!


 
En dan alle producten nog op een rij:

Zuiver en Zen

Anti-klit spray – €3,79
Haar opfrisser – €4,99
Milde shampoo – €3,69

Zijdeglans en Zen

Conditioner – €3,79
Milde shampoo – €3,69
1 Minuut masker – €3,99

Hierbij wil ik ook Andrélon nog heel erg bedankten voor de super leuke dag!

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply