0 In Lifestyle/ Reviews

Alpro #MyMildandcreamy

IMG_9565-1
Een paar weken geleden zag ik dat Alpro een actie doet op hun website, waar je verschillende toppings bij elkaar kunt kiezen voor op je Alpro yoghurt. En ik probeerde het uit! Er zaten best veel opties tussen en ik maakte mijn perfecte combinatie. Ik koos voor havermoutvlokken, pistachenoten, cranberries en honing. Ik won uiteindelijk mijn combinatie voor over mijn yoghurt heen. Zie hier mijn combinatie!

IMG_9573-1
Ik kreeg mijn toppings in een super vrolijke doos met deze plaatjes erop. Super cute! Hier zie je een gedeelte van de toppings waar je uit kunt kiezen.

IMG_9581-1

IMG_9586-1
En ze zaten in deze leuke bakjes!

IMG_9595-1
Ik heb het uiteindelijk met Alpro yoghurt met lemon smaak gebruikt, maar eigenlijk zou het nog beter passen bij de yoghurt met vanille smaak. Maar deze was ook zeker erg lekker!

IMG_9603-1

Ik vind het een leuk initiatief van Alpro om lekker creatief met je ontbijt om te gaan. Zo wordt je yoghurt nog leuker én lekkerder om te eten! En de “game” is ook leuk om achter nieuwe toppings te komen.

Wil jij ook jouw favoriete toppings winnen? Maak dan hier jouw favoriete combinatie en misschien krijg je deze dan wel thuis gestuurd!

Heb jij een leuk ontbijtje gemaakt met Alpro yoghurt en toppings? Maak hier dan een foto van met de hastag #mymildandcreamy. Of zoek op deze tag voor nog meer inspiratie.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply