9 Inspirerende Instagram accounts

15 november 2013

instagram-accounts
Ik heb nu bijna een jaar lang een iPod! Eigenlijk is dat al vrij bijzonder, want ik wilde nooit aan zo iets beginnen. Zo heb ik ook nog steeds geen smartphone. Ik gebruik mijn telefoon te weinig om er zo veel geld aan uit te geven. Toch kan ik tegenwoordig niet meer zonder mijn iPod. Op vakantie leg ik hem makkelijk weg, maar thuis gebruik ik hem heel vaak! Na een tijd moest ik dan natuurlijk ook aan een instagram account geloven. Hier een lijstje met instagram accounts die ik volg!


Linda Hallbergs is vrij bekend. Als je op Pinterest kijkt bij Beauty, dan zie je in de eerst paar minuten toch al wat foto’s van haar voorbij vliegen. Ze maakt geweldige make-up looks!
 

Aatle maakt prachtige foto’s van de natuur, maar vooral van de zee. Geweldige zonsondergang momenten, dromerige effecten en ze voelen altijd zo relaxing aan!
 

Dreamy_Touch heeft geweldige food photo’s. Haar foto’s zijn allemaal kunstwerken gemaakt met haar eten, heel inspirerend! Soms is het helemaal niet erg om te spelen met eten!
 

Een kijkje in het leven van Jamie Oliver. Heel leuk om alles backstage ook te zien wat hij dagelijks doet. En niet alleen qua eten, maar ook met zijn gezin.
 

Maren Viks heeft ook altijd prachtige food photo’s. Ze maakt ook veel foto’s van zichzelf, met alleen een hele mooie belichting. Heel clean. Als je haar eten ziet, zie je dat ze echt enorm veel sushi eet, yum!
 

AlixCherry vind ik erg leuk om te volgen omdat ze zo’n aparte stijl heeft, ik kan me daar helemaal in vinden! Schattige dingetjes, een beetje een franse, schattige stijl. En heel veel verschillende soorten foto’s!
 

Wauw, echt, wauw! MoonlightIce maakt echt prachtige foto’s van de stad, natuur, architectuur. En dat allemaal op een heel kunstzinnige manier. Heel aparte foto’s kunnen er soms tussen zitten!
 

White_Flower91 maakt ook gevarieerde foto’s. Soms veel van de stad, soms meer met snoep en soms alles door elkaar. Ik vind niet alle foto’s mooi, maar soms zit er echt een mooi tussen, zoals deze hierboven!
 

Hou je van katten? Dan is Vood wat voor jou, alleen maar leuke foto’s met schattige katten! Haha, katten met hun rare fratsen!
 
Volg jij nog inspirerende instagram account die hier niet tussen staan? Let me know!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Nikki 15 november 2013 at 14:25

    Ik moet toch maar een instagram acount gaan aanmaken!

  • Leave a Reply