0 In Personal/ Persoonlijk

5 Plekken waar ik graag heen wil

IMG_7950-1
Ik zat laatst na te denken over de plaatsen en landen waar ik heel graag nog in mijn leven heen wil. Natuurlijk zou ik de hele wereld wel eens willen zien, maar ik weet dat ik daar nooit genoeg geld voor zou hebben, dus wat als ik maar 5 plaatsen mocht uitkiezen?

1 – Schotland.
Ik verlang heel vaak naar die plek en ik ben er al best vaak geweest, maar toch zou ik hier super graag weer heen willen. Schotland voelt een beetje als mijn tweede thuis, al zou ik er denk ik nooit echt gaan wonen. Ik vind de natuur er wel geweldig, en ook de winkels en Glasgow vind ik helemaal te gek.

disneyland
2 – Disneyland
Nog nooit ben ik naar Disneyland geweest, en ik zie altijd van die super leuke foto’s voorbij komen en hoor altijd heel enthousiaste verhalen. Het maakt mij niet zoveel uit in welk land ik Disneyland ooit zou zien, maar gewoon dat magische gevoel lijkt mij geweldig. Een soort van Efteling, maar dan 10 keer zo groot.

Japan-City-View
3 – Japan
Het is een grote droom om ooit eens op vakantie naar Japan te gaan. Ik vind de cultuur heel interessant en ook het land zelf zou ik heel graag eens willen ontdekken. Niet alleen de natuur, maar ook de steden, aangezien die ook erg verrassend blijken te zijn. Ik heb wel eens gelezen van een man die ik Tokyo woont, dat hij nog lang niet alle straten en winkels kent in de stad, die zo enorm groot is. Moet je nagaan hoe leuk dat zou zijn om daar te kunnen verdwalen, je komt van alles tegen!

Busreis-Londen
4 – Londen
Ik ben al dol op Schotland, maar ook Engeland lijkt mij erg leuk om eens te bezoeken. Ik hoor altijd vele mooie verhalen en zie prachtige foto’s soms voorbij komen. En nadat ik in Londen de winkels heb leeggekocht, wil ik ook wel eens naar het Harry Potter park, waar je allerlei dingen kunt zien van Harry Potter in de films en zo. Lijkt mij ook erg indrukwekkend!

Universal_Globe2
5 – Universal Studios
Ik kijk enorm veel films, en het bezoeken van Universal Studios in Amerika zou ik echt geweldig vinden! Je hebt meerdere parken in Amerika. Het maakt mij persoonlijk niet zo heel veel uit welke ik zou bezoeken, het zou sowieso een geweldige ervaring zijn.

Waar zou jij super graag nog heen willen?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply