5 Favoriete blogs

18 november 2015

blogs
Dagelijks lees ik toch best wel wat blogs, en kijk ik veel filmpjes van bloggers. Maar er zijn toch een paar blogs die mijn favoriet zijn. Ze onderscheiden zich een beetje van de rest, wat mij altijd aanspreekt. Hier 5 van mijn favorieten!

tennojuin
Ten No Juin
Wat ik zo leuk vind aan haar blog, is dat het anders is dan wat anderen doen. Sowieso maakt ze artikelen over dingen die ik ook interessant vind. Dingen over Japan, games, de wat apartere make-up reviews, eten. En haar foto’s zijn ook mooi!
En ze laat eigenlijk ook zien dat je echt niet elke dag iets moet plaatsen om een mooie, goede blog te hebben. Ik kijk altijd met plezier naar haar artikelen.

teske
Teskuh.nl
Ook Teske heeft een wat andere blog dan dat ik verder zie. Leuke afwisseling tussen videos en geschreven artikelen. Ze heeft haar eigen stijl wat mij ook erg aanspreekt. Japans snoep, artikelen over haar leven, muziek en haar Life in Pictures vind ik ook altijd erg leuk.
En de nieuwe videos gemaakt met Saske en Alwin vind ik ook erg grappig bedacht. Heeft echt een documentaire-achtige feeling. Heel tof!
Oh, en toch wel grappig dat we dezelfde vormgeving van website hebben, haha.

marjolean
Marjolean.nl
Marjolein schrijft nog veel over beauty. Hoewel ik de laatste tijd steeds minder in make-up ben geinteresseerd, vind ik haar posts nog steeds erg tof. Sowieso vind ik haar foto’s altijd erg mooi, maar ook de variatie in artikelen vind ik goed. Soms fotografie, beauty, persoonlijke artikelen. En ze heeft iets met telefoonhoesjes, wat ik best wel grappig vind. Ze is ook gewoon lekker zichzelf, en dat maakt haar blog zo leuk. Ik hou niet zo van mensen die de crowd volgen.

schatteke
Iheartschatteke.nl
Al een hele poos wilde ze een blog starten, maar het liet even op zich wachten. Maar sinds ze hem heeft blijf ik toch telkens kijken. Ze plaatst vooral video’s, maar haar geschreven artikelen vind ik ook altijd erg leuk en mooi. Heel persoonlijk allemaal. Ik vind het ook zo leuk dat ze in haar video’s vaak lekker spontaan over komt. Met heel veel dingen herken ik mijzelf ook in haar, toch wel apart om dat te zien. En haar website is echt perfect voor haar filmpjes. Echt heel mooi!

alyssaa
Alyssaa.nl
Ik ben echt gek op haar foto’s! Sowieso vind ik macro foto’s prachtig, maar ze verbaasd me toch elke keer weer met de creaties die ze laat zien. Mooi kleurrijk en veel scherpte diepte. Voorheen plaatste ze ook veel over hardlopen en eten. Maar tegenwoordig doet ze meer met fotografie. En dat vind ik helemaal niet erg!
Ik haal altijd ook weer veel inspiratie uit haar foto’s en raak elke keer weer enthousiast over verschillende lenzen die ik misschien nog wel wil toevoegen aan mijn eigen collectie.
Als je van fotografie houd moet je hier zeker eens een kijkje nemen!

Wat zijn jouw favoriete blogs?

top picture from weheartit.com

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply