4 In Personal/ Persoonlijk

5 dingen die mij gelukkig maken

IMG_0480
Mijn goede voornemen van dit jaar was onder andere dat ik meer met mijzelf zou bezig zijn. Wat vind ik echt leuk en wie ben ik? Ik vroeg mij deze keer af wat mij nou écht gelukkig maakt. En ik moet eerlijk zeggen, dit was nog best lastig! Ik heb er echt lang over na moeten denken. Hier uiteindelijk 5 dingen die mij gelukkig maken.

– Uit eten gaan. Ik ben dol op eten, en soms lijkt het wel alsof ik de hele dag honger heb. Ik hou mijzelf wel altijd in, maar eten maakt mij wel heel gelukkig! Het is super lekker om zelf eten te maken en dit daarna op te eten, maar stiekem is het nog wat fijner om lekker uit eten te gaan. Heerlijk in een omgeving waar een fijne sfeer hangt en gerechten eten die ik nooit zelf had kunnen verzinnen of maken. Het enige nadeel is de rekening die daarna komt, maar ach, soms mag je wel genieten van een dagje uit toch?
 
– Smoothies en thee. Hier kan ik oneindig veel van drinken. Op mijn werk drink ik tegenwoordig alleen nog maar thee en ik heb zelf altijd thee mee van huis. Lekker veel keuze! Het is echt altijd een momentje waar ik even mijn verstand op nul zet en gewoon even geniet van mn kopje. Smoothies drink ik tegenwoordig pas weer regelmatiger, maar het is zo ontzettend verslavend! Je hebt zo veel verschillende keuzes die je hier in kunt maken. Gisteren had ik bijvoorbeeld een heerlijke combinatie gevonden met appelsap en sojamelk bij het fruit.
 
– Iets nieuws. Dat is heel globaal gezegd. Zo heb ik laatst een nieuwe televisie gekocht, voor het eerst. Want daarvoor heb ik eigenlijk altijd van iemand oude tv’s gekregen. Maar nu heb ik zelf een keuze hierin gehad, zelf hard voor gespaard en nu staat hij er dan eindelijk! Sinds ik mijn nieuwe tv heb, kijk ik letterlijk elke dag weer tv. Het maakt me zo gelukkig! Het klinkt heel materialistisch, maar ik ben echt blij met nieuwe spullen waar ik hard voor heb gespaard. Maar ik ben ook zeker altijd blij met de kleinere items, een nieuw nagellakje, een dvd, een boek, etc.
 
– Mijn familie. Ik heb zeker geen kleine familie, en we hebben dan ook altijd best veel verjaardagen van iedereen. Dat vind ik altijd wel heel gezellig, lekker iedereen weer bij elkaar, de vele verhalen. Soms is het wel druk en ben ik er met twee uurtjes wel weer klaar mee, maar ik kan niet zeggen dat ik het nooit gezellig vind! Ik ben zo blij met zo’n fijne familie, dat maakt mij super gelukkig!
 
– Films. Ik ben dol op films, het liefste kijk ik er elke avond een. Ik ben erg emotioneel ingesteld en leef altijd enorm mee met films. Als ik dan een hele mooie film heb gekeken, kan ik hier nog een hele dag over nadenken. En als ik een hele zielige film kijk, dan kan ik ook echt in tranen uitbarsten. Maar toch, elke keer als ik weer een film heb gekeken, voel ik mij heel gelukkig. Helemaal rustig en kan ik kan er weer helemaal tegen aan.
 
Wat maakt jou heel gelukkig?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Vanessa
  14 januari 2014 at 20:05

  Leuk om te lezen! Ik hou ook van uit eten gaan. Het is echt fijn om eens niet zelf te moeten koken en geen afwas te hebben, alleen de rekening… Maar een mens mag af en toe eens genieten.

 • Reply
  Joke
  14 januari 2014 at 20:10

  Oh wat een leuke post! En haha ik heb ook steeds het gevoel dat ik honger heb, eten maakt mij ook enorm gelukkig. Mijn familie en vrienden, feestjes, nagels lakken en mijn visagie maken mij ook heel gelukkig.

 • Reply
  Sarah
  15 januari 2014 at 06:57

  De natuur en samen zijn met de mensen die ik lief heb, maakt mij erg gelukkig.
  Ik zeg: Meer van deze leuke blogs maken! Dat maakt jou gelukkig en de mensen die het lezen worden ook blij :D

  • Reply
   Monique
   15 januari 2014 at 09:00

   Fijn dat je dit leuk vind om te lezen!

   Ik vind de natuur ook super fijn (:

  Leave a Reply